Μενού Ροή
Volton-x-Skroutz
Νέα συνεργασία Volton - Skroutz: Μοναδική προσφορά στο ρεύμα, αποκλειστικά για Skroutz Plus μέλη

Τα δύο brands ενώνουν τις δυνάμεις τους, με στόχο να παρέχουν οικονομικές λύσεις ενέργειας στους καταναλωτές, καθώς δίνουν τη δυνατότητα στα Skroutz Plus μέλη να επωφεληθούν με αποκλειστικές προσφορές για το ρεύμα!

Η συνεργασία ξεκινά με μία μοναδική προσφορά μόνο για τα Skroutz Plus μέλη, τα οποία εξασφαλίζουν τις χαμηλότερες χρεώσεις στο ρεύμα του σπιτιού τους  κι επιπλέον, δωροκάρτες Skroutzγια να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους στο αγαπημένο τους marketplace!

Πιο συγκεκριμένα, τα μέλη του Skroutz Plus επιλέγοντας το πρόγραμμα Volton Yellow Protect Σεπτεμβρίου επωφελούνται από:

  • Δωρεάν Προστασία Τελικής Τιμής max 0,093€/kWh, έως το τέλος Νοεμβρίου 2024,   χωρίς χρονική δέσμευση και χωρίς ρήτρα αναπροσαρμογής,
  • Δωρεάν πάγια για 6 μήνες, εξοικονομώντας ακόμη περισσότερα από τους λογαριασμούς ρεύματος
  • Δωροκάρτα Skroutz αξίας 50€ για τις αγορές τους

Αυτή η πρωτοβουλία σηματοδοτεί την προσπάθεια των δύο εταιρειών να συνδυάσουν την οικονομία, την ασφάλεια και την ευελιξία τόσο στην ενέργεια όσο και τις ηλεκτρονικές αγορές.

Η Volton, κάνει πράξη την υπόσχεσή της, «το να κερδίζεις πάντα είναι κανόνας» και  επιβεβαιώνει για μία ακόμη φορά τη θέση της ως ένας από τους σημαντικότερους παρόχους ενέργειας στη χώρα με προγράμματα και συνεργασίες σχεδιασμένες με βάση τις ανάγκες των καταναλωτών.

Η νέα αυτή προσφορά της Volton σε συνεργασία με το δημοφιλέστερο marketplace στην Ελλάδα αναδεικνύει τη δυναμική των συνεργειών που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες απαιτήσεις της αγοράς. Και αυτή είναι μόνο αρχή καθώς οι προσφορές για τα μέλη του Skroutz θα ανανεώνονται συνεχώς!

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://volton.gr/skroutz/ και επωφεληθείτε από την προσφορά έως 30/9/2024.

Google News ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Διαβάστε ακόμη

Άρθρα κατηγορίας