Μενού Ροή
wootis
Η Wootis SA στην Intersolar Europe 2024

Η Wootis SA είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συμμετοχή της στην Intersolar Europe 2024, που θα πραγματοποιηθεί στο Μόναχο από σήμερα 19 Ιουνίου έως και την Παρασκευή 21 Ιουνίου.

Η Intersolar Europe είναι μία από τις σημαντικότερες εκθέσεις παγκοσμίως στον τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, συγκεντρώνοντας κορυφαίες εταιρείες και επαγγελματίες του κλάδου για να παρουσιάσουν τις τελευταίες καινοτομίες και τεχνολογίες. Αποτελεί κεντρικό σημείο συνάντησης για επαγγελματίες της ηλιακής ενέργειας και της τεχνολογίας αποθήκευσης ενέργειας. Η έκθεση καλύπτει ολόκληρη την αλυσίδα αξίας των φωτοβολταϊκών, από την παραγωγή μέχρι την αποθήκευση και τη διανομή, προσφέροντας μια πλατφόρμα για την ανταλλαγή γνώσεων και τη δημιουργία συνεργασιών.

Η Wootis SA θα βρίσκεται στο περίπτερο C4.455, όπου θα παρουσιάσει τις καινοτόμες υπηρεσίες της:

  • Asset Management: Ολοκληρωμένες λύσεις διαχείρισης έργων ΑΠΕ που διασφαλίζουν την αποδοτική και ασφαλή λειτουργία τους.
  • 24/7/365 Remote Monitoring: Συνεχής απομακρυσμένη παρακολούθηση για την άμεση αντιμετώπιση οποιουδήποτε προβλήματος και την εξασφάλιση της βέλτιστης απόδοσης.
  • Reporting & Performance Analysis: Αναλυτικά εργαλεία αναφοράς και ανάλυσης απόδοσης που βοηθούν στη βελτίωση της λειτουργίας των εγκαταστάσεων.
  • Software Development: Λύσεις ανάπτυξης λογισμικού μέσω της συνεργαζόμενης εταιρείας μας Joule, που υποστηρίζουν την ολοκληρωμένη διαχείριση και βελτιστοποίηση των ενεργειακών συστημάτων.

Η συμμετοχή μας στην Intersolar Europe έχει σκοπό να συζητήσουμε από κοντά τις ανάγκες των έργων σας και τις λύσεις μας. Είμαστε εδώ για να μοιραστούμε τις γνώσεις μας, να προσφέρουμε συμβουλές και να αναπτύξουμε νέες συνεργασίες που θα προωθήσουν την ανάπτυξη και την καινοτομία στον τομέα της ανανεώσιμης ενέργειας.

Ανυπομονούμε να σας δούμε στο περίπτερο C4.455 και να συζητήσουμε πώς μπορούμε να συμβάλλουμε στην επιτυχία των ενεργειακών σας έργων. Μην χάσετε την ευκαιρία να μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες μας και να εξερευνήσετε τις δυνατότητες που προσφέρουμε για την υποστήριξη της επιχείρησής σας στον τομέα της ηλιακής ενέργειας.

Google News ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Διαβάστε ακόμη

Άρθρα κατηγορίας