Μενού Ροή
ENGAIA: Ολοκλήρωση 500kW net-metering για την ΟΜΥΑ ΕΛΛΑΣ

Η ENGAIA ολοκλήρωσε τη μελέτη, την προμήθεια εξοπλισμού και την κατασκευή βιομηχανικών εγκαταστάσεων net-metering συνολικής ισχύος 500kW για λογαριασμό της ΟΜΥΑ ΕΛΛΑΣ, μέλος του ομίλου Omya.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, η φωτοβολταϊκή εγκατάσταση net-metering υλοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της ΟΜΥΑ ΕΛΛΑΣ στην βιομηχανική περιοχή της Θεσσαλονίκης. Στο εν λόγω έργο χρησιμοποιήθηκαν φωτοβολταϊκά πάνελ της Canadian Solar, μετατροπείς Huawei και σύστημα σταθερής στήριξης της Alumil.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΜΥΑ ΕΛΛΑΣ Κ.Τριανταφυλλίδης Κυριάκος δήλωσε:

“Παρά τα εμπόδια και τις καθυστερήσεις που ανέκυψαν λόγω της πανδημίας και των επιπτώσεών της, διαπιστώθηκε ξεκάθαρα κατά τη συνεργασία της εταιρείας μας με την ΕNGAIA, για πρώτη φορά με ελληνική εταιρεία εγκατάστασης ΦΒ πάρκων, το υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας, επαγγελματισμού, ευελιξίας, κατανόησης και επίλυσης των όποιων προβλημάτων χρειάστηκε να αντιμετωπιστούν. Η συνεχής παρουσία των μηχανικών της ΕNGAIA  κατά τη διάρκεια της υλοποίησης των έργων εγκατάστασης του ΦΒ πάρκου των 500kW στις στέγες αποθηκών της ΟΜΥΑ ΕΛΛΑΣ εξασφάλισε πλήρη εφαρμογή όλων των απαραίτητων μέτρων υγείας και ασφάλειας καθώς και την πιστή εφαρμογή των τεχνικών προδιαγραφών του έργου, γεγονός που εγγυάται τη μελλοντική συνεργασία σε πιθανή επέκταση του ηλιακού μας πάρκου”

Η ENGAIA, εταιρία του ομίλου ECOERA GROUP, με περισσότερα από 12 χρόνια στο ενεργητικό της στον κλάδο των φωτοβολταϊκών πάρκων, έχει ως βασικό αντικείμενο την ανάπτυξη, την υλοποίηση και την συντήρηση έργων ΑΠΕ, με περισσότερες από 300 εγκαταστάσεις στο ενεργητικό της, σε κατασκευή και συντήρηση, σε όλη την Ελληνική επικράτεια.

Οι ενδιαφερόμενοι για κατασκευή ή συντήρηση φωτοβολταϊκών εγκαταστάσεων, μπορούν να επικοινωνήσουν με την ENGAIA στα παρακάτω στοιχεία ή μέσω της φόρμας https://bit.ly/engaia-epikoinonia.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ENGAIA, πιστή στην πελατοκεντρική της νοοτροπία, παρέχει δωρεάν προκαταρκτικό έλεγχο και προμελέτη για αίτηση στο ΔΕΔΔΗΕ για την κατασκευή φωτοβολταϊκών εγκαταστάσεων.

Google News ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Διαβάστε ακόμη

Άρθρα κατηγορίας