Μενού Ροή
Η BayWa r.e. διευρύνει τη δραστηριότητά της στην ελληνική αγορά φωτοβολταϊκών

Η BayWa r.e., εταιρεία ανανεώσιμων πηγών ενέργειας παγκοσμίως, ανακοίνωσε τη διεύρυνση του επιχειρηματικού τομέα BayWa r.e. Solar Systems στην Ελλάδα, με την είσοδό της στη διανομή φωτοβολταϊκού εξοπλισμού.

Η BayWa r.e. δραστηριοποιείται ενεργά στην Ελλάδα από το 2013, με υπηρεσίες σε φωτοβολταϊκούς σταθμούς, ανάπτυξη έργων ΑΠΕ, αλλά και συνεργασία με μεγάλους ελληνικούς ενεργειακούς ομίλους σε Συμβάσεις Αγοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας (PPA). Με προσήλωση στην προοπτική της χώρας να πρωταγωνιστήσει στην ανάπτυξη των ΑΠΕ διεθνώς, ο επιχειρηματικός τομέας διανομής φωτοβολταϊκού εξοπλισμού της BayWa r.e., εκ των μεγαλύτερων χονδρεμπόρων φωτοβολταϊκών συστημάτων παγκοσμίως, τοποθετείται σήμερα ενεργά με νέα θυγατρική εταιρεία και στην ελληνική αγορά.

Στη διανομή φωτοβολταϊκού εξοπλισμού, η BayWa r.e. προσφέρει ένα ευρύ φάσμα φωτοβολταϊκών πλαισίων, μετατροπέων, συστημάτων αποθήκευσης ηλεκτρικής ενέργειας, βάσεων στήριξης και περιφερειακού εξοπλισμού, επιλέγοντας με γνώμονα την υψηλή απόδοση, την κορυφαία ποιότητα, την αξιοπιστία και την ασφάλεια, προκειμένου να διασφαλίζεται η απρόσκοπτη λειτουργία του συστήματος σε βάθος χρόνου.

Ο κ. Χάρης Χρηστίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της νεοσύστατης BayWa r.e. Solar Systems Μονοπρόσωπη Α.Ε., δήλωσε: «Στηριζόμενοι σε 30 και πλέον χρόνια εμπειρίας στη διανομή φωτοβολταϊκού εξοπλισμού και έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη από περισσότερους από 16.000 συνεργάτες διεθνώς, θέλουμε και στην Ελλάδα να προσθέσουμε αξία στην αλυσίδα προμηθειών και να παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις σε εγκαταστάτες και τεχνικές εταιρείες για οικιακά και εμπορικής και βιομηχανικής κλίμακας φωτοβολταϊκά έργα. Στόχος μας είναι να αξιοποιήσουμε τις κεντρικές συμφωνίες μας με τους κορυφαίους οίκους παραγωγής φωτοβολταϊκού εξοπλισμού παγκοσμίως, τις συνέργειες από την τοποθέτησή μας στις μεγαλύτερες διεθνείς φωτοβολταϊκές αγορές και τις οικονομίες κλίμακος που προκύπτουν από τους ενοποιημένους όγκους πωλήσεων του τομέα διανομής φωτοβολταϊκού εξοπλισμού της BayWa r.e., ώστε να παρέχουμε στους συνεργάτες μας στην Ελλάδα άμεση πρόσβαση και διαθεσιμότητα στα ισχυρότερα brands του κλάδου, στους πλέον ανταγωνιστικούς όρους.»

Ο κ. Χρηστίδης, επίσης, πρόσθεσε: «Στην Ελλάδα θέλουμε να εστιάσουμε, τόσο στις εμπορικές και βιομηχανικές εφαρμογές που κυριάρχησαν στην αγορά τα τελευταία τρία χρόνια, όσο και στην πολλά υποσχόμενη αγορά οικιακών συστημάτων που αναμένεται να γνωρίσει μεγάλη άνθιση στο άμεσο μέλλον με την ενεργοποίηση του νέου προγράμματος επιδότησης για τις οικιακές στέγες σε συνδυασμό με συστήματα αποθήκευσης.»

Google News ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Διαβάστε ακόμη

Άρθρα κατηγορίας