Μενού Ροή
ΕΛΠΕ, Motor Oil, MYTILINEOS, ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ, ΔΕΗ και ΑΔΜΗΕ ..παρελαύνουν στη Νέα Υόρκη

Ξεκινάει σήμερα και θα διαρκέσει έως τις 12 Ιουνίου το δέκατο Ελληνικό Forum στη Νέα Υόρκη, σε συνεργασία με το Ελληνοαμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο. Ξεχωρίζει η συμμετοχή των ενεργειακών εταιρειών, καθώς θα συμμετάσχουν οι επικεφαλείς των Ελληνικών Πετρελαίων, της Motor Oil, της MYTILINEOS, της ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ, της ΔΕΗ και του ΑΔΜΗΕ.

Οι Εισηγμένες που έχουν δηλώσει συμμετοχή είναι: ΑΔΜΗΕ, Αεροπορία Αιγαίου, Alpha Bank, ΕΧΑΕ, ΕΥΔΑΠ, Autohellas, Cenergy, Ελλάκτωρ, ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ, Entersoft, Epsilon Net, Eurobank, Fourlis, ΓΕΚΤΕΡΝΑ, ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ, ΕΛΠΕ, ΟΤΕ, Ικτίνος, Κρι - Κρι, Lamda Development, Motor Oil, MYTILINEOS, Εθνική Τράπεζα, ΟΠΑΠ, Πειραιώς, ΟΛΠ, Prodea, Profile, ΔΕΗ, Quest, Σαράντης, Πλαστικά Θράκης, TITC και Viohalco.

Ομιλητές, μεταξύ άλλων, θα είναι ο Υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, ο Υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, ο Σύμβουλος του Πρωθυπουργού, Άλεξ Πατέλης, αλλά και οι διευθύνοντες σύμβουλοι των τεσσάρων συστημικών Τραπεζών. Λόγω της πανδημίας το Συνέδριο θα γίνει με ψηφιακά μέσα.

Google News ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Διαβάστε ακόμη

Άρθρα κατηγορίας