Μενού Ροή
Δεύτερη αναβολή της συνεδρίασης του Δ.Σ. Βόλου για το LNG

Άπραγοι αποχώρησαν, βουλευτές, δημοτικοί σύμβουλοι και εκπρόσωποι φορέων από τη σημερινή εξ’ αναβολής συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου για την εγκατάσταση μονάδας υγροποιημένου αερίου στον Παγασητικό, καθώς η συνεδρίαση δεν πραγματοποιήθηκε λόγω μη απαρτίας.

Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γ. Μουλάς επισήμανε ότι λόγω απουσίας εννέα δημοτικών συμβούλων της πλειοψηφίας και τριών της μειοψηφίας δεν υπάρχει απαρτία και θα οριστεί νέα συνεδρίαση τις επόμενες ημέρες.

Την ανακοίνωση αποδοκίμασαν οι παριστάμενοι εκπρόσωποι φορέων της Μαγνησίας που έκαναν λόγο για «υποτίμηση και προσβολή» των πολιτών.

Ειδικότερα ο επικεφαλής της ΛΑΣ Απ. Ριζόπουλος επανέλαβε τη θέση ότι «ο Δήμος Βόλου στηρίζει τα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα και μόνο ο λαός μπορεί να θέσει φραγμό στα σχέδια αυτό που βάζουν σε κίνδυνο την ζήτησε όλων και υποθηκεύουν το μέλλον των παιδιών».

Ο Ιάσονος Αποστολάκης της παράταξης «Μαζί για το Βόλο», επισήμανε ότι «η δημοτική αρχή με τον ίδιο τρόπο αντιμετώπισε και το θέμα της διαχείρισης απορριμμάτων και τη δημιουργία εργοστασίου παρασκευής SRF. Εδώ θα είμαστε σε μία εβδομάδα από τώρα και στην τρίτη συνεδρίαση», τόνισε.

Ο κ. Παπαδούλης τόνισε ότι «σήμερα δεν κρίνεται ο Αχ. Μπέος, σήμερα είναι εκλογές» ενώ ο εκπρόσωπος του νεοσύστατου συλλόγου για την προστασία του Παγασητικού, Κυρ. Γεραμπίνης ζήτησε στην επόμενη συνεδρίαση «να είμαστε εδώ πολλαπλάσιοι και να μην πέφτει καρφίτσα στην αίθουσα. Δεν είναι δυνατόν ένας άνθρωπος να μας υποτιμά τόσο πολύ».

Οι παρευρισκόμενοι ανήρτησαν όπως και την άλλη φορά πανό στο πίσω μέρος της αίθουσας εκδηλώσεων του Δημοτικού Συμβουλίου ενάντια στη δημιουργία μονάδας LNG στον Παγασητικό.

Πηγή: ertnews.gr

Google News ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Διαβάστε ακόμη

Άρθρα κατηγορίας