Μενού Ροή
ΔΕΣΦΑ: Πρόσκληση για μη δεσμευτικά αιτήματα για την μελλοντική κατανομή δυναμικότητας στο ΕΣΦΑ

Ο ΔΕΣΦΑ ανακοινώνει την Πρόσκληση Ενδιαφέροντος, κατά την οποία οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν τα μη δεσμευτικά αιτήματά τους για την κατανομή μελλοντικής αδιάλειπτης δυναμικότητας στο Εθνικό Σύστημα Φυσικού Αερίου (ΕΣΦΑ).

Η Πρόσκληση Ενδιαφέροντος αφορά σε ολόκληρο το ΕΣΦΑ, συμπεριλαμβανομένης της Εγκατάστασης ΥΦΑ, και τις διασυνδέσεις του με άλλα συστήματα.

Η Πρόσκληση Ενδιαφέροντος δεν θα είναι δεσμευτική και ξεκινά με τη δημοσίευση αυτής της Ανακοίνωσης (word, pdf).

Τα προηγούμενα χρόνια ο ΔΕΣΦΑ έχει λάβει έναν αυξανόμενο αριθμό αιτημάτων για σύνδεση νέας αδιάλειπτης μεταφορικής δυναμικότητας ή την αύξηση της ήδη προσφερόμενης στα Σημεία Εισόδου και Εξόδου του ΕΣΦΑ, υπογραμμίζοντας έτσι την ανάγκη αυτής της Πρόσκλησης Ενδιαφέροντος που θα δώσει τη δυνατότητα στον ΔΕΣΦΑ να σχεδιάσει έργα που θα καλύπτουν πιο αποτελεσματικά τις εν λόγω απαιτήσεις.

Ο ΔΕΣΦΑ, μέσω της παρούσας Πρόσκλησης Ενδιαφέροντος, σκοπεύει να συγκεντρώσει το μη δεσμευτικό ενδιαφέρον για δέσμευση μελλοντικής αδιάλειπτης δυναμικότητας από όλα τα μέρη, προκειμένου να σχεδιάσει τα απαραίτητα έργα τεχνικής αναβάθμισης του ΕΣΦΑ, τα οποία θα μπορούν να καλύπτουν τις ανάγκες άνω τους ενός ενδιαφερόμενων μερών, μειώνοντας έτσι το κόστος ανά ενδιαφερόμενο μέρος και αυξάνοντας τις πιθανότητες υλοποίησης των έργων αυτών.

Οι συμμετέχοντες μπορούν να υποβάλουν τα μη δεσμευτικά αιτήματά τους το αργότερο μέχρι την προθεσμία υποβολής μη δεσμευτικών αιτημάτων, η οποία έχει οριστεί την 1η Ιουνίου 2023.

Τα μη δεσμευτικά αιτήματα δυναμικότητας μπορούν να υποβάλλονται ηλεκτρονικά μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στην ακόλουθη ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected]. Ως θέμα της ηλεκτρονικής αλληλογραφίας θα αναγράφεται το εξής: «Πρόσκληση ενδιαφέροντος για την επέκταση του ΕΣΦΑ - Μη δεσμευτικό αίτημα από (Επωνυμία Εταιρείας)». Η ηλεκτρονική αλληλογραφία πρέπει να περιέχει ως συνημμένο το Μη δεσμευτικό Έντυπο Αίτησης, όπως περιγράφεται στην Ανακοίνωση για την Πρόσκληση Ενδιαφέροντος.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση, επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected] (Θέμα: Πρόσκληση ενδιαφέροντος για την επέκταση του ΕΣΦΑ).

Google News ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Διαβάστε ακόμη

Άρθρα κατηγορίας