Μενού Ροή
Ρωσία: Μειώθηκαν οι παραδόσεις φυσικού αερίου στη Σλοβακία μέσω Ουκρανίας

Οι παραδόσεις ρωσικού φυσικού αερίου στη Σλοβακία μέσω της Ουκρανίας μειώθηκαν το πρωί της Τετάρτης, ενώ οι ροές από τη Γερμανία προς την Πολωνία μέσω του αγωγού Yamal ήταν επίσης χαμηλότερες.

Οι ροές στη Σλοβακία από την Ουκρανία μέσω του συνοριακού σημείου Velke Kapusany ανήλθαν σε 428.573.154 κιλοβατώρες ανά ώρα (kWh/h), από 440.480.201 kWh/h την Τρίτη, σύμφωνα με τα στοιχεία του ουκρανικού διαχειριστή του συστήματος μεταφοράς.

Η Gazprom δήλωσε την Τετάρτη ότι η προμήθεια φυσικού αερίου στην Ευρώπη μέσω της Ουκρανίας μέσω του σημείου εισόδου Sudzha ανήλθε σε 44,35 εκατομμύρια κυβικά μέτρα (mcm), από 46,1 mcm την Τρίτη.

Ένα αίτημα η για την προμήθεια φυσικού αερίου μέσω του κύριου σημείου εισόδου Sokhranovka απορρίφθηκε από την Ουκρανία, δήλωσε η ρωσική εταιρεία παραγωγής φυσικού αερίου.

Η ροή στον αγωγό Yamal-Europe κατευθυνόταν από τη Γερμανία προς την Πολωνία, αλλα μειώθηκε σε 9.130.264 kWh/h το πρωί της Τετάρτης από 10.962.811 kWh/h τα μεσάνυχτα, σύμφωνα με τα στοιχεία του διαχειριστή Gascade.

Οι ροές προς τη Γερμανία μέσω του αγωγού Nord Stream 1 που διασχίζει τη Βαλτική Θάλασσα ήταν στις 72.925.333 kWh/h το πρωί της Τετάρτης, σημειώνοντας μικρή μεταβολή σε σχέση με το προηγούμενο 24ωρο.

Google News ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Διαβάστε ακόμη

Άρθρα κατηγορίας