Μενού Ροή
ΔΕΗ: Επανυποβολή αιτήσεων πελατών Αγροτικής Χρήσης για μειωμένο ΕΤΜΕΑΡ

Η ΔΕΗ Α.Ε. ενημερώνει τους πελάτες της ότι από σήμερα, Δευτέρα 24.05.2021 και για χρονικό διάστημα ενός (1) μήνα,  ο ΔΑΠΕΕΠ δίνει τη δυνατότητα επανυποβολής των αιτήσεων των πελατών Αγροτικής Χρήσης (κατηγορία Β.4) προκειμένου να υπαχθούν σε Καθεστώς Μειωμένων Χρεώσεων ΕΤΜΕΑΡ για τον αναδρομικό υπολογισμό ΕΤΜΕΑΡ των ετών 2019-2020.

Στο link meiwmenes-xrewseis-agrotwn.dapeep.gr του Υποσυστήματος Παροχών Αγροτικής Χρήσης του ΔΑΠΕΕΠ,  μπορείτε να υποβάλετε την αίτησή σας για Μειωμένο ΕΤΜΕΑΡ, είτε ως νέος δικαιούχος είτε να τροποποιήσετε την προηγούμενη αίτησή σας που υποβάλλατε την περίοδο Σεπτεμβρίου-Νοεμβρίου 2020.

Επισημαίνουμε ότι αν το αίτημά σας εγκριθεί από το ΔΑΠΕΕΠ θα υπαχθείτε σε Καθεστώς Μειωμένων Χρεώσεων ΕΤΜΕΑΡ και οι καταναλώσεις σας για τα έτη 2019 και 2020 θα επανατιμολογηθούν αναδρομικά, με μειωμένη τιμή χρέωσης  ΕΤΜΕΑΡ  9,01 €/MWh. Σε αντίθετη περίπτωση,  για τις καταναλώσεις των παραπάνω ετών θα χρεωθείτε αναδρομικά με την τιμή Χρέωσης Βάσης του ΕΤΜΕΑΡ, δηλαδή με 17 €/MWh.

Στην ιστοσελίδα του ΔΑΠΕΕΠ και στον σύνδεσμο dapeep.gr/perivallon/diarroi-anthraka/meiomenes-xreoseis-etmeap μπορείτε να βρείτε αναλυτικές πληροφορίες για τους δυνητικούς δικαιούχους και για τη διαδικασία της αίτησης.

Google News ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Διαβάστε ακόμη

Άρθρα κατηγορίας