Μενού Ροή
Κοζάνη: Πρόβλημα στην τηλεθέρμανση- Εκτός λειτουργίας η μονάδα 4 του ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου

Πρόβλημα στην τροφοδοσία του συστήματος τηλεθέρμανσης προέκυψε την Πέμπτη στην Κοζάνη, μετά από βλάβη που σημειώθηκε στην μονάδα 4 του ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου. Ως αποτέλεσμα, δημιουργήθηκε πρόβλημα στην τροφοδοσία του συστήματος της τηλεθέρμανσης με θερμική ενέργεια, με αποτέλεσμα να επηρεαστούν καταναλωτές τηλεθέρμανσης. Η μονάδα 4 του ΑΗΣ δεν έχει τεθεί εντελώς εκτός λειτουργίας σύμφωνα με πληροφορίες αλλά η βλάβη που σημειώθηκε δυσχεραίνει την ομαλή ροή φορτίων, που χρειάζεται η ΔΕΥΑ Κοζάνης για να ανταπεξέλθει, ειδικά αυτές τις ημέρες με τις θερμοκρασίες να είναι υπό του μηδενός καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Τα τελευταία 24ωρα, σύμφωνα με πληροφορίες του «Π», η ΔΕΥΑΚ είχε βάλει «μπρος» τους λέβητες του πετρελαίου, ενώ αγοράστηκε επιπλέον πετρέλαιο, με την επιχείρηση να βγάζει 200.000 ευρώ από τα ταμεία της για την αγορά του. Οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο για εκ νέου προμήθεια πετρελαίου από την επιχείρηση για τις επόμενες πολύ δύσκολες ημέρες, με τη ΔΕΥΑΚ να αντλεί ποσά από τα οφειλόμενα των σχολικών επιτροπών του Δήμου Κοζάνης.

Η βλάβη σύμφωνα με ενημέρωση της ΔΕΗ, θα αποκατασταθεί τις βραδινές ώρες, οπότε θα αποκατασταθεί και η ομαλή τροφοδοσία του συστήματος της τηλεθέρμανσης με θερμική ενέργεια.

Google News ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Διαβάστε ακόμη

Άρθρα κατηγορίας