Μενού Ροή
Η Hyundai υπογράφει μνημόνιο συνεργασίας για θέσπιση οικοσυστήματος κινητικότητας υδρογόνου στην Τσεχία

Η Hyundai ανακοίνωσε ότι υπέγραψε πολυμερές μνημόνιο συνεργασίας με δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς από την Κορέα και την Τσεχική Δημοκρατία, για την υποστήριξη της δημιουργίας ενός οικοσυστήματος κινητικότητας υδρογόνου στη χώρα της Κεντρικής Ευρώπης.

Η συμφωνία αντικατοπτρίζει την κοινή άποψη των μερών ότι το υδρογόνο θα διαδραματίσει ζωτικό ρόλο ως μια φιλική προς το περιβάλλον πηγή ενέργειας. Ως μέρος της συμφωνίας, η Hyundai θα υποστηρίξει την προμήθεια και ανάπτυξη συστημάτων κυψελών καυσίμου, προωθώντας την ανταλλαγή πληροφοριών για τη βιομηχανία υδρογόνου, δημιουργώντας μια υποδομή διανομής και φόρτισης υδρογόνου και αναπτύσσοντας τεχνολογίες παραγωγής υδρογόνου.

Η κορεάτικη εταιρεία θα βοηθήσει επίσης στη δημιουργία της υποδομής για την επέκταση της παροχής ενέργειας υδρογόνου και της κινητικότητας στην Τσεχική Δημοκρατία. Η εταιρεία θα μοιραστεί την τεχνογνωσία της από την κατασκευή και τη λειτουργία σταθμών ανεφοδιασμού με υδρογόνο στην Κορέα και θα υποστηρίξει τεχνολογίες που σχετίζονται με τους σταθμούς σε συνεργασία με την H2KOREA.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Google News ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Διαβάστε ακόμη

Άρθρα κατηγορίας