Μενού Ροή
Οι πρώτοι ταχυφορτιστές Tesla στην Αθηνών-Πατρών (Όλα τα σημεία)

Στην τελική ευθεία για την εγκατάσταση δικτύου superchargers στη χώρα μας βρίσκεται η Tesla. Μετά τους φορτιστές που έχει εγκαταστήσει στο Golden Hall, εκεί όπου βρίσκεται και η αντιπροσωπεία της πολύ δημοφιλούς και πρωτοπόρας εταιρείας του Elon Musk, η Tesla επεκτείνει το πανευρωπαϊκό της δίκτυο στη χώρα μας και με νέο σημείο.

Πρώτος σταθμός εκτός Αττικής τα διόδια Ψαθόπυργου, λίγο έξω από την Πάτρα, όπου στα ομώνυμα ΣΕΑ, και στις δυο κατευθύνσεις, από και προς Πάτρα έχουν εγκατασταθεί σταθμοί φόρτισης  για τα οχήματα όλων των σειρών της Tesla, που κινούνται στην Πελοπόννησο ή έρχονται από την Ιταλία μέσω του λιμανιού της Πάτρας. Οι σταθμοί είναι πανέτοιμοι, έχουν συνδεθεί με το δίκτυο ηλεκτροδότησης και το μόνο που απομένει είναι να βγουν οι εργοταξιακές κορδέλες προκειμένου οι ιδιοκτήτες των πολυτελών οχημάτων να μπορούν να κινηθούν άνετα στην Πελοπόννησο.

Δείτε το σχετικό φωτορεπορτάζ του Energymag:

H Τesla όπως φαίνεται και στο site της έχει δεσμευτεί να παραδώσει τον σταθμό του Ψαθόπυργου στο γ' τρίμηνο του 2021. Μέσα στο 2021 θα ετοιμάσει και δεύτερο σταθμό στο ύψος της Λαμίας, στην εθνική οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης, ενώ εντός του 2022 θα ακολουθήσει και ο σταθμός superchargers της Θεσσαλονίκης.  Παράλληλα, η εταιρεία συνεργάζεται με μεγάλη εταιρεία στο χώρο της αυτοκίνησης στην περιοχή του Ρέντη, όπου λειτουργεί χώρο σέρβις για τα οχήματα της, που τους τελευταίους μήνες έχουν κατακλύσει και τη χώρα μας, με πιο δημοφιλή τη σειρά 3.

Για να δείτε το σύνολο των φορτιστών ηλεκτρικών οχημάτων στην Ελλάδα, παραθέτουμε τον πολύ ενημερωμένο χάρτης της Plugshare.. Γράψτε στο πεδίο αναζήτησης Ελλάδα ή Αθήνα ή ΤΚ και θα εντυπωσιαστείτε από το πόσοι πολλοί φορτιστές υπάρχουν πλέον στη χώρα μας:

Google News ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Διαβάστε ακόμη

Άρθρα κατηγορίας