Μενού Ροή
Σε λειτουργία οι νέοι υπερφορτιστές TESLA στην εθνική οδό Αθηνών-Πατρών

Έχουν ήδη ξεκινήσει να λειτουργούν από χθες οι νέοι υπερφορτιστές TESLA που βρίσκονται στα διόδια Ψαθόπυργου, λίγο έξω από την Πάτρα, σύμφωνα με χρήστες στις δικτυακές κοινότητες του facebook φίλων της Tesla. Προς το παρόν δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση ακόμα από την εταιρεία.

Στα ομώνυμα ΣΕΑ, και στις δυο κατευθύνσεις, από και προς Πάτρα έχουν εγκατασταθεί σταθμοί φόρτισης  για τα οχήματα όλων των σειρών της Tesla, που κινούνται στην Πελοπόννησο ή έρχονται από την Ιταλία μέσω του λιμανιού της Πάτρας με χρέωση 0.60 την κιλοβατώρα.

H Τesla όπως φαίνεται και στο site της έχει δεσμευτεί να παραδώσει τον σταθμό του Ψαθόπυργου στο γ’ τρίμηνο του 2021. Μέσα στο 2021 θα ετοιμάσει και δεύτερο σταθμό στο ύψος της Λαμίας, στην εθνική οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης, ενώ εντός του 2022 θα ακολουθήσει και ο σταθμός superchargers της Θεσσαλονίκης.

Δείτε τους διαθέσιμους τύπους πρίζας που χρησιμοποιούνται:

Ήδη υπάρχουν και στον πολύ ενημερωμένο χάρτη της Plugshare. Γράψτε στο πεδίο αναζήτησης Ελλάδα ή Αθήνα ή ΤΚ και θα θα εντυπωσιαστείτε από το πόσοι πολλοί φορτιστές υπάρχουν πλέον στη χώρα μας.

 

 

Google News ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Διαβάστε ακόμη

Άρθρα κατηγορίας