Μενού Ροή
Το e:Ny1 είναι το πρώτο ηλεκτρικό SUV της Honda

H Honda παρουσίασε το δεύτερό της ηλεκτρικό της μοντέλο μετά το e και αυτή τη φορά είναι ένα SUV, που ναι μεν δεν έχει… περίεργη εμφάνιση -μοιάζει με το HR-V- αλλά έχει περίεργο όνομα.

Και αυτή γιατί λέγεται e:Ny1 και ξεχωρίζει χάρη στην κλειστή του μάσκα με το κάλυμμα για την υποδοχή φόρτισης. Χαρακτηριστικοί είναι και οι στενοί προβολείς, ενώ στενά είναι και τα πίσω φώτα.

Στο πίσω μέρος η ονομασία της ιαπωνικής εταιρείας αναγράφεται πλήρως, ενώ γενικά το e:Ny1 έχει μια premium εικόνα.

Το εσωτερικό είναι ολοκαίνουργιο με μια μεγάλη οθόνη αφής στο κέντρο του ταμπλό, η οποία με διαγώνιο 15,1 ιντσών είναι, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, η μεγαλύτερη που έχει χρησιμοποιηθεί σε Honda.

Από κει και πέρα υπάρχουν όλες οι δυνατότητες διασύνδεσης, μια πληθώρα συστημάτων υποβοήθησης, θέση για ασύρματη φόρτιση smartphone κ.λπ.

Το e:Ny1 βασίζεται στο ολοκαίνουργιο πλαίσιο e:N Architecture F, υπάρχει ένα ηλεκτρικό μοτέρ 204 ίππων και 310 Nm που κινεί τους εμπρός τροχούς και μια μπαταρία 68,8 kWh που εξασφαλίζει αυτονομία 412 χιλιομέτρων. Η φόρτισή της σε ταχυφορτιστή DC και για το 10-80% ολοκληρώνεται σε μόλις 45 λεπτά.

Οι Ιάπωνες θα αποκαλύψουν περισσότερα για το νέο Honda e:Ny1 στην πορεία, οπότε μείνετε συντονισμένοι.

Google News ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Διαβάστε ακόμη

Άρθρα κατηγορίας