Μενού Ροή
ΔΕΗ: Θέση μάχης στην λιανική με λίφτινγκ πολλών εκατομμυρίων

"Τσουνάμι" κατασκευής και ανακαινίσεων 146 καταστημάτων της σε όλη την Ελλάδα, βάζει μπροστά η ΔΕΗ.

Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα ανάλογα σχέδια των τελευταίων ετών, συνολικού προϋπολογισμού 36 εκατ. ευρώ. Αφορά την ανακαίνιση 48 υφιστάμενων καταστημάτων και την δημιουργία άλλων 98.

Μεταξύ άλλων θα δημιουργηθούν 50 καταστήματα στην Αθήνα και 15 στη Θεσσαλονίκη. Άλλα 15 θα δημιουργηθούν στην υπόλοιπη Μακεδονία και 16 στους νομούς της Πελοποννήσου.

Ο σχετικός διαγωνισμός με τίτλο «ανάληψη κατασκευαστικών έργων στο πλαίσιο ανάπτυξης και δικτύου καταστημάτων πώλησης» βρίσκεται ήδη στον "αέρα". Κινητοποιεί μάλιστα το ενδιαφέρον των μεγάλων εταιρειών του κλάδου.

Η διάρκεια κατασκευής ανέρχεται στους 24 μήνες.

Στους όρους της σύμβασης δίνεται και η δυνατότητα στη ΔΕΗ να επεκτείνει τα έργα μονομερώς κατά επιπλέον δώδεκα μήνες.

Η υποβολή των τεχνικών και οικονομικών προσφορών και η ανάδειξη του προσωρινού μειοδότη αναμένεται στις 22 Δεκεμβρίου 2021. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν και εγγυητική επιστολή αξίας 336.000 ευρώ.

Στόχος της ΔΕΗ είναι να μεταμορφώσει τα 146 σημεία της σε όλη την Ελλάδα, σε σύγχρονα καταστήματα που θα πωλούν και άλλα προϊόντα.

Το πλάνο της εταιρίας περιλαμβάνει και μικρότερα καταστήματα με συγκεκριμένες υπηρεσίες και προϊόντα σε εμπορικά κέντρα, όπως αυτά που έγιναν ήδη στο Golden Hall και το Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη.

Τι περιλαμβάνει το έργο

Συγκεκριμένα, τα έργα που θα αναλάβει ο ανάδοχος είναι:

  • Η παροχή υπηρεσιών την εύρεση νέων κτιριακών χώρων και οι ολοκληρωμένες υπηρεσίες για την ενοικίαση τους με σκοπό την δημιουργία νέων εμπορικών καταστημάτων πωλήσεων,
  • Παροχή υπηρεσιών εκπόνησης αρχιτεκτονικών, ηλεκτρομηχανολογικών μελετών,
  • Η ολοκληρωμένη παροχή υπηρεσιών αδειοδότησης και απόκτησης των απαραίτητων εγκρίσεων και πιστοποιητικών για την κατασκευή εμπορικών καταστημάτων πώλησης και εξυπηρέτησης κοινού,
  • Η προμήθεια του αναγκαίου οικοδομικού και ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού καθώς και οι εργασίες για την κατασκευή των οικοδομικών και ηλεκτρομηχανολογικών υποδομών για την παράδοση σε πλήρη λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων, και
  • Υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης (διορθωτικής και προληπτικής συντήρησης) των Οικοδομικών και Ηλεκτρομηχανολογικών υποδομών -εξοπλισμού.
Google News ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Διαβάστε ακόμη

Άρθρα κατηγορίας