Μενού Ροή
Ελλάκτωρ: Στις 25/8 η ΕΓΣ για τη μεταβίβαση του 75% του κλάδου ΑΠΕ

Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της Ελλάκτωρ Α.Ε. θα πραγματοποιηθεί στις 25 Αυγούστου, ημέρα Πέμπτη, με αντικείμενο, μεταξύ άλλων, την έγκριση της συναλλαγής για την μεταβίβαση από την εταιρεία του 75% του κλάδου Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, προς την "MOTOR OIL RENEWABLE ENERGY ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε."

Ειδικότερα, όπως σημειώνει η εταιρεία σε σχετική ανακοίνωση, καλούνται οι κ.κ. Μέτοχοι σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση, που θα συνεδριάσει στις 25 Αυγούστου 2022, ημέρα Πέμπτη και ώρα 11:00 π.μ.

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ:

1. Έγκριση της συναλλαγής για την μεταβίβαση από την Εταιρεία του 75% του κλάδου Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, προς την εταιρεία με την επωνυμία "MOTOR OIL RENEWABLE ENERGY ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε.".

2. Επαναπροσδιορισμός της Επιτροπής Ελέγχου (είδος, σύνθεση, αριθμός, ιδιότητα μελών και θητεία), σύμφωνα με το άρθρο 44 του Ν. 44449/2017 , όπως ισχύει.

3. Διάφορες Ανακοινώσεις.

Σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί η απαιτούμενη από το Νόμο απαρτία και εξ αυτού του λόγου δεν καταστεί δυνατή η λήψη αποφάσεων για το σύνολο ή για κάποιο από τα θέματα της ημερήσιας διάταξης, η τυχόν Επαναληπτική Γενική Συνέλευση θα συνέλθει την 05.09.2022, και ώρα 11:00 π.μ. με τον ίδιο τρόπο και με τα αυτά θέματα (μη συζητηθέντα) της αρχικής ημερήσιας διάταξης, χωρίς δημοσίευση νεότερης πρόσκλησης, σύμφωνα με την παρ. 2 του άρθρου 130 του Ν. 4548/2018.

Σημειώνεται ότι το Διοικητικό Συμβούλιο στο πλαίσιο λήψης προληπτικών μέτρων για τον περιορισμό της διάδοσης του COVID-19 και με σκοπό αφενός την προστασία των μετόχων, των εργαζομένων της Εταιρείας και γενικά του κοινού προς αποφυγή μόλυνσης των παρευρισκομένων λόγω του μεγάλου αριθμού συγκέντρωσης προσώπων, αφετέρου τη διασφάλιση της συνέχειας των επιχειρησιακών λειτουργιών στους χώρους της έδρας της, αποφάσισε κατ΄ εφαρμογή της παραγράφου 3 του άρθρου 120 του ν. 4548/2018 ως ισχύει, η Έκτακτη Γενική Συνέλευση καθώς και η τυχόν Επαναληπτική της να διεξαχθεί αποκλειστικά με ηλεκτρονικά μέσα, χωρίς τη φυσική παρουσία των μετόχων, οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε αυτήν και να ασκήσουν τα δικαιώματά τους από απόσταση, σε πραγματικό χρόνο, μέσω τηλεδιάσκεψης, αυτοπροσώπως ή δι’ αντιπροσώπου, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 125 του ν. 4548/2018 ως ισχύει και τις διαδικασίες που ορίζονται στην παρούσα Πρόσκληση.

Google News ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Διαβάστε ακόμη

Άρθρα κατηγορίας