Μενού Ροή
H Κατερίνα Σάρδη, νέα Διευθύνουσα Σύμβουλος & Country Manager της Energean στην Ελλάδα

H Κατερίνα Σάρδη, πρώην επικεφαλής του τομέα της ενέργειας της Grant Thornton Greece, αναλαμβάνει Διευθύνουσα Σύμβουλος & Country Manager της Energean στην Ελλάδα, όπως ανακοινώθηκε σήμερα.

Η κα Σάρδη ξεκίνησε την καριέρα της στο Λονδίνο ως σύμβουλος της Hitachi ενώ την περίοδο 2002-2015 διετέλεσε Ειδικός Επιστήμονας και Επικεφαλής της Μονάδας Ενεργειακού Σχεδιασμού και Διεθνών Υποθέσεων της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας (ΡΑΕ). Από το 2015 εργάστηκε ως ενεργειακός εμπειρογνώμονας, συμβουλεύοντας ρυθμιστές, διαχειριστές υποδομών και εταιρείες ιδίως για την εφαρμογή του Ευρωπαϊκού κανονιστικού πλαισίου για την ενέργεια.

Ο CEO του ομίλου Energean κ. Μαθιός Ρήγας δήλωσε σχετικά: «Η Κατερίνα αναλαμβάνει τις δραστηριότητες του ομίλου στην Ελλάδα σε μια περίοδο ιδιαίτερα σημαντική για το μέλλον του Πρίνου, με δεδομένα την ανάγκη αναδιάρθρωσης και εξορθολογισμού της λειτουργίας του, το πρόγραμμα ανάπτυξης του κοιτάσματος Έψιλον και τα νέα projects που, με επίκεντρο την αποθήκευση διοξειδίου του άνθρακα αλλά και το έργο της Υπόγειας Αποθήκευσης Φυσικού Αερίου στη Ν. Καβάλα, θα καταστήσουν το συγκρότημα σε πρότυπο για τον τομέα της βιώσιμης ενέργειας στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου. Επίσης αναμένουμε ότι η συμβολή της στην ανάπτυξη της Energean και στη Δ. Ελλάδα θα είναι καθοριστική. Η μεγάλη της εμπειρία στα ενεργειακά ζητήματα αποτελούν εγγύηση για μια επιτυχημένη πορεία».

Ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της Energean στην Ελλάδα 'Αγγελος Μαστραντώνης, αναλαμβάνει επικεφαλής του τομέα Διοίκησης και Ανθρώπινου Δυναμικού στον όμιλο για τις 9 χώρες στις οποίες δραστηριοποιείται η Energean.

Google News ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Διαβάστε ακόμη

Άρθρα κατηγορίας