Μενού Ροή
Η Bayer Ελλάς δημιουργεί έναν νέο χώρο για το μέλλον της εταιρείας στην Ελλάδα

Η Bayer Ελλάς παρουσιάζει με υπερηφάνεια τον νέο της υπερσύγχρονο και βιοκλιματικά ουδέτερο χώρο, πρεσβεύοντας το μήνυμα: «Ένας χώρος εργασίας που μας συνδέει όλους». Την Τετάρτη 7 Ιουνίου πραγματοποιήθηκαν  τα επίσημα εγκαίνια, παρουσία των  Τοπικών Αρχών, της κ. Λ. Κεφαλογιάννη, Αντιπεριφερειάρχη Αττικής για τον Βόρειο Τομέα Αθηνών,  του κ. Γ. Νικολαράκου, Αντιδημάρχου Αμαρουσίου και της κ. Γ. Βουρλάκη, Δημοτικής Συμβούλου Δ. Αμαρουσίου, εκπροσώπων της διοίκησης της Bayer AG και μελών της Διοικούσας Επιτροπής της Bayer Eλλάς, σημαντικών συνεργατών και εκπροσώπων του Τύπου.

Πρόκειται για έναν σύγχρονο χώρο εργασίας, σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ESG, που ενσωματώνει τις αξίες της εταιρείας και υποστηρίζει τις καθημερινές επαγγελματικές και προσωπικές ανάγκες των εργαζομένων της Bayer Ελλάς, μέσα από έναν εργασιακό χώρο που οικοδομείται με βάση τον  περιορισμό του ανθρακικού αποτυπώματος και την προαγωγή της βιωσιμότητας. Αναγνωρίζοντας τη σημασία της προσαρμοστικότητας και της συνεργασίας στο σημερινό δυναμικό εργασιακό πεδίο, η Bayer Ελλάς σχεδίασε τον νέο της χώρο, επενδύοντας σε καινοτόμους ποικιλόμορφους χώρους που προάγουν μια ευέλικτη εμπειρία εργασίας για τους ανθρώπους της, ώστε να συνδυάζουν αποτελεσματικά τα πλεονεκτήματα της απομακρυσμένης εργασίας με τη δύναμη της προσωπικής αλληλεπίδρασης. Μέσα από το νέο αυτό πλαίσιο, οι εργαζόμενοι έχουν τη δυνατότητα να επιλέγουν εκείνοι τον τρόπο  εργασίας τους, ανάλογα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις τους. Έτσι, μπορούν να είναι πιο παραγωγικοί και δημιουργικοί, καθώς λειτουργούν σε ένα περιβάλλον που αισθάνονται ενδυναμωμένοι και τους δίνεται η ευελιξία να αποφασίζουν και να προσαρμόζουν τις συνθήκες εργασίας που ταιριάζουν καλύτερα στον καθέναν.

Ο νέος χώρος δεν  είναι απλά ένας φυσικός χώρος για την εκπλήρωση των επαγγελματικών υποχρεώσεων, αλλά και ένας χώρος που «μας συνδέει όλους». Στη δυναμική κοινότητα της Bayer Ελλάς, οι εργαζόμενοι  αισθάνονται τη φροντίδα, τη σύνδεση και την έμπνευση, έχοντας βαθιά αίσθηση του «ανήκειν». Στην καρδιά της κουλτούρας της Bayer, άλλωστε, βρίσκονται ισχυρές σχέσεις που βασίζονται στην εμπιστοσύνη και την πεποίθηση ότι η καινοτομία ανθίζει σε περιβάλλον συμπερίληψης, ποικιλομορφίας και κοινωνικής συνείδησης.

Η διαμόρφωσή του αντικατοπτρίζει με τον πλέον αντιπροσωπευτικό τρόπο την οπτική της Bayer, καθώς εκφράζει την προσήλωση της εταιρείας στην περιβαλλοντική φροντίδα, ενώ προάγει τη συνεργασία σε ένα πλαίσιο, όπου κάθε άτομο μπορεί να συνεισφέρει με μοναδικά ταλέντα και ιδέες ώστε να ενισχυθεί η ανάπτυξη τόσο των εργαζομένων όσο και του οργανισμού.

Η κ. Αγγέλικα Τζέμου, Head of HR, Μέλος ΔΣ & DE&I Country Lead, δήλωσε σχετικά: «Στην Bayer, δεσμευόμαστε να δημιουργήσουμε ένα βιώσιμο μέλλον όπου οι καθημερινές εργασιακές απαιτήσεις συνδυάζονται αρμονικά με τις προσωπικές ανάγκες των ανθρώπων μας. Ο υβριδικός τρόπος εργασίας είναι η νέα κανονικότητα κατά την οποία αξιοποιούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ευελιξία ενός σύγχρονου χώρου εργασίας. Αναγνωρίζουμε ότι δίνοντας προτεραιότητα στην ευημερία και την ψυχική υγεία των ανθρώπων μας, δημιουργούμε παράλληλα μια κουλτούρα φροντίδας και συμπερίληψης, όπου όλοι νιώθουν ότι εκτιμώνται, υποστηρίζονται και ενδυναμώνονται. Σε αυτόν τον περιβαλλοντικά φιλικό και συμπεριληπτικό χώρο, προάγουμε τη συνεργασία, μέσα από την ευελιξία, την ενδυνάμωση την εμπιστοσύνη και την ισότητα. Οι άνθρωποι μας προοδεύουν και βρίσκουν υποστήριξη σε όλα τα επίπεδα, και έτσι ενθαρρύνονται να είναι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους. »

 Ο Andreas Pollner, Μanaging Director & Senior Bayer Representative στην Ελλάδα, τόνισε: «Είμαστε περήφανοι να ανακοινώνουμε μια σημαντική επένδυση άνω του 1 εκατομμυρίου ευρώ για τη δημιουργία ενός χώρου πρωτοποριακού και καινοτόμου, που θα διαμορφώσει το μέλλον μας στην Ελλάδα. Η σημαντική μας αυτή προσπάθεια  αντανακλά την ακλόνητη αφοσίωσή μας στη δημιουργία ενός περιβάλλοντος που προάγει την καινοτομία, τη συνεργασία και την ανάπτυξη ενώ, το νέο κεφάλαιο που ανοίγει για την εταιρεία, συμβολίζει μια αποφασιστική δέσμευση προς τους εργαζόμενους και την κοινωνία ευρύτερα. Μέσω αυτής της επένδυσης, στοχεύουμε να ενισχύσουμε την ομάδα μας, να βελτιώσουμε τις δυνατότητές μας και να επιβεβαιώσουμε την προσήλωσή μας προς την ανάπτυξη και την επιτυχία της Ελλάδας, καθώς η Bayer Ελλάς οδηγεί τον δρόμο προς ένα φωτεινό μέλλον.».

 

Google News ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Διαβάστε ακόμη

Άρθρα κατηγορίας