Μενού Ροή
Η Daikin Hellas υποστηρίζει 11 παιδικούς σταθμούς στο Δήμο Αμαρουσίου

Η Daikin Hellas στηρίζει το έργο του Δήμου Αμαρουσίου και προσφέρει 11 καθαριστές αέρα MCK55 σε παιδικούς σταθμούς του Δήμου. Η χορηγία έγινε στο πλαίσιο του νέου χορηγικού προγράμματος «Συνεργασία» του Δήμου Αμαρουσίου και τη δράση σχεδίασε και υλοποίησε το Sustainability Team της Daikin Hellas. Η παράδοση, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 11 Ιανουαρίου, έγινε παρουσία της CEO της Daikin Hellas, Χριστίνας Αντωνίου, του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου και της προϊσταμένης των Παιδικών Σταθμών του Δήμου, Ζωή Ιορδάνου.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει σχετική ανακοίνωση, με πρωταρχικές αξίες τον άνθρωπο και το περιβάλλον, η Daikin που αποτελεί τον Παγκόσμιο Ηγέτη στο Ιδανικό Κλίμα, πρωταγωνιστεί στην καινοτομία και την πράσινη ανάπτυξη όντας παράλληλα ένας κατασκευαστής με στόχο το μηδενικό ενεργειακό αποτύπωμα έως το 2050. Σε αυτό το πλαίσιο, η ελληνική θυγατρική του Ομίλου Daikin έχει δημιουργήσει τη δική της ομάδα βιωσιμότητας, η οποία αναλαμβάνει πρωτοβουλίες για προγράμματα που σχετίζονται με την πράσινη ανάπτυξη, σχεδιάζοντας δράσεις με έμφαση στο περιβάλλον, τις τοπικές οικονομίες και την κοινωνία. Η ομάδα βιωσιμότητας ήδη σχεδιάζει το δεύτερο μέρος της χορηγίας προς τον Δήμο Αμαρουσίου καθώς και μια περιβαλλοντική δράση με συμμετοχή και των εργαζομένων της Daikin.

Η κα. Χριστίνα Αντωνίου, CEO της Daikin Hellas δήλωσε σχετικά: «Η βιώσιμη ανάπτυξη αποτελεί έναν από τους στρατηγικούς στόχους της Daikin τόσο στην Ελλάδα όσο και διεθνώς καθώς η εταιρεία θέλει να συμβάλλει καθοριστικά στην αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής και τη δημιουργία βιώσιμων πόλεων. Αναπόσπαστο κομμάτι αυτής της στρατηγικής είναι και η προσφορά στην κοινωνία, γι’ αυτό είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που συμβάλλουμε στην ενίσχυση των παιδικών σταθμών του Αμαρουσίου».

Την προσήλωση της Daikin στην πράσινη και βιώσιμη ανάπτυξη επιβεβαίωσε πρόσφατα και το γεγονός ότι η εταιρεία συμπεριλήφθηκε στην λίστα ”Climate Change A List”, των εταιρειών που διακρίνονται στην αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής του διεθνούς φήμης οργανισμού CDP που συνεργάζεται με κορυφαίες εταιρίες και κυβερνήσεις ερευνώντας τις επιδόσεις τους σε θέματα βιωσιμότητας και περιβάλλοντος και πιστοποιώντας το περιβαλλοντικό αποτύπωμά τους.

Οι καθαριστές αέρα Daikin βελτιώνουν την ποιότητα αέρα του εσωτερικού χώρου απομακρύνοντας αερομεταφερόμενα σωματίδια όπως ιούς, βακτήρια και ρυπαντές ενώ μειώνουν τα συμπτώματα άσθματος και αλλεργιών, καθαρίζοντας τον αέρα από σωματίδια σκόνης και γύρης. Η αποτελεσματικότητα των καθαριστών αέρα απέναντι στον κορονοϊό είναι δοκιμασμένη, καθώς σύμφωνα με δοκιμές του Ινστιτούτου Παστέρ, οι καθαριστές αέρα της Daikin εξαλείφουν περισσότερο από το 99,98% του ανθρώπινου κορονοϊού HCoV-229E σε 2,5 λεπτά ενώ αξιολογήθηκαν ως 99,93% αποτελεσματικοί έναντι του ιού Η1Ν1, που προκαλεί την κοινή γρίπη, σε 2,5 λεπτά. Επίσης, αποτελούν την ιδανική λύση για περιοχές με έντονη ρύπανση ή υψηλή κίνηση, καθώς ανακυκλώνουν τον αέρα του χώρου διατηρώντας τον φρέσκο την ίδια στιγμή που η ισχυρή λειτουργία ύγρανσης, προστατεύει από την ξηρή ατμόσφαιρα.

Google News ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Διαβάστε ακόμη

Άρθρα κατηγορίας