Μενού Ροή
Ημέρα πληροφόρησης των επιχειρηματιών για Τουρκία, Αίγυπτο και Ισραήλ, στις 15 Ιουνίου στο ΕΒΕΑ

Το υπουργείο Εξωτερικών, το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών και το Enterprise Europe Network (EEN-Hellas 2025), στο πλαίσιο της διαρκούς ενημέρωσης της επιχειρηματικής κοινότητας και με στόχο την ενίσχυση της εξωστρέφειας των ελληνικών επιχειρήσεων, διοργανώνουν την «Ημέρα Πληροφόρησης για Τουρκία, Αίγυπτο και Ισραήλ».

Σύμφωνα με ανακοίνωση, η «Ημέρα Πληροφόρησης Επιχειρηματιών» θα πραγματοποιηθεί, την Πέμπτη 15 Ιουνίου 2023 και ώρα 13:00 μ.μ., στο κτήριο του ΕΒΕΑ, Ακαδημίας 7 (6ος όροφος), όπου οι ενδιαφερόμενοι επιχειρηματίες θα ενημερωθούν για τις εξής αγορές:

- Τουρκία από την Παρασκευή Τασάκου, γενικό σύμβουλο ΟΕΥ Α', επικεφαλής Γραφείου ΟΕΥ 'Αγκυρας και τον Απόστολο Ντιγκμπασάνη, σύμβουλο ΟΕΥ Α', επικεφαλής Γραφείου ΟΕΥ Κωνσταντινούπολης.

- Αίγυπτο από τον Περικλή Δαβανέλο, γενικό σύμβουλο ΟΕΥ Β', επικεφαλής Γραφείου ΟΕΥ Καΐρου.

- Ισραήλ από τον Νικόλαο Χριστοδουλίδη, σύμβουλο ΟΕΥ Α', επικεφαλής Γραφείου ΟΕΥ Τελ Αβίβ.

Την εκδήλωση θα χαιρετίσει η γενική γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Εξωστρέφειας, Βασιλική Λοΐζου και η πρόεδρος του ΕΒΕΑ, Σοφία Κουνενάκη Εφραίμογλου.

Στο πρώτο μέρος της εκδήλωσης θα παρουσιαστούν από τα στελέχη των γραφείων Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων οι αγορές αρμοδιότητάς τους, ενώ θα δοθεί έμφαση στους κλάδους που εμφανίζουν σημαντικό ενδιαφέρον για τις ελληνικές εξαγωγικές επιχειρήσεις. Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή συζήτηση με τη μορφή ερωτήσεων και απαντήσεων ενώ μετά το πέρας της συζήτησης θα ακολουθήσει δικτύωση (networking) των στελεχών των γραφείων ΟΕΥ με τους συμμετέχοντες επιχειρηματίες.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Google News ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Διαβάστε ακόμη

Άρθρα κατηγορίας