Μενού Ροή
Lamda Development: Στα €40 εκατ. το συνολικό τίμημα που κατέβαλε για το McArthurGlen Designer Outlet Athens

Στην αποπληρωμή των δανείων των παλιών μετόχων, ταυτόχρονα με την εξαγορά της εταιρείας στην οποία ανήκε το McArthurGlen Designer Outlet Athens , προχώρησε η Lamda Development.

Όπως επισημαίνεται διευκρινιστικά με την εξαγορά του McArthurGlen Designer Outlet Athens από τη Lamda Development S.A., η αξία του ακινήτου ανέρχεται σε €109 εκ (Gross Asset Value). Αυτή είναι και η συνολική επένδυση της Lamda Development. Τα δάνεια που έχει λάβει η εταιρεία που κατέχει το ακίνητο είναι περίπου €70 εκατ. από τραπεζικό ίδρυμα και €18 από τους μετόχους της, ως εκ τούτο η καθαρή αξία της εταιρείας (Net Asset Value) ανέρχεται σε περίπου €20 εκατ.

Όπως σημειώθηκε, ταυτόχρονα με την εξαγορά της εταιρείας, η Lamda Development προχώρησε στην αποπληρωμή των δανείων των παλιών μετόχων και ως εκ τούτου το συνολικό τίμημα σε μετρητά που κατέβαλε η Lamda ανέρχεται σε περίπου €40 εκατ.

Υπενθυμίζεται πως το τίμημα της εξαγοράς περιλαμβάνει την αποπληρωμή προϋφιστάμενων δανείων που είχαν χορηγηθεί από τους προηγούμενους εταίρους της McArthurGlen Hellas Μονοπρόσωπη ΕΠΕ, ιδιοκτήτριας του εκπτωτικού χωριού McArthurGlen Designer Outlet Athens στα Σπάτα, από την εταιρεία MGE Hellenic Investments S.àr.l.

Google News ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Διαβάστε ακόμη

Άρθρα κατηγορίας