Μενού Ροή
LG Magna e-Powertrain: Νέο εργοστάσιο για την παραγωγή εξαρτημάτων ηλεκτροκίνησης για την General Motors

«Ενισχύοντας την ικανότητα της κοινοπραξίας μας να αναπτύσσει και να παράγει προηγμένα υποσυστήματα για ηλεκτρικά οχήματα, η τοποθεσία Ramos αντιπροσωπεύει έναν από τους βασικούς πυλώνες της μακροπρόθεσμης στρατηγικής της LG να γίνει ο καλύτερος συνεργάτης καινοτομίας της αυτοκινητοβιομηχανίας», δήλωσε ο EunSeok-hyun, πρόεδρος της LG Vehicle componentSolutions Company.

«Αυτή η νέα εγκατάσταση καταδεικνύει τη συνεχή ανάπτυξη της LG Magna e-Powertrain», δήλωσε ο Cheong Won-suk, διευθύνων σύμβουλος της LG Magna e-Powertrain. «Η συνεχιζόμενη επιτυχία της κοινοπραξίας θα μας επιτρέψει να υποστηρίξουμε καλύτερα τους πελάτες μας με τα κορυφαία εξαρτήματα για την επόμενη γενιά ηλεκτρικών οχημάτων και θα μας βοηθήσει να επεκτείνουμε την παρουσία μας στην ταχέως αναπτυσσόμενη παγκόσμια αγορά ηλεκτρικών οχημάτων».

Στην τελετή έναρξης εργασιών, που πραγματοποιήθηκε στις 19 Απριλίου, παρευρέθηκαν στελέχη των LG Magnae-Powertrain, LG Electronics, Magna, General Motors και στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης.

«Σε διάστημα μόλις ενός έτους, προσθέσαμε μια συμφωνία επέκτασης, προσδιορίσαμε μια στρατηγική τοποθεσία για να υποστηρίξουμε τον πελάτη μας και τώρα είμαστε στη διαδικασία υλοποίησης των σχεδίων μας», δήλωσε ο Tom Rucker, πρόεδρος της Magna Powertrain. «Η κατασκευή μιας νέας εγκατάστασης είναι μια αληθινή απόδειξη της δύναμης αυτής της συνεργασίας και της δέσμευσης για την παροχή καινοτόμων λύσεων στους πελάτες για να ανταποκριθούν στις προκλήσεις τους. Ενισχύει επίσης την ενεργό συμμετοχή μας στον μετασχηματισμό της ηλεκτροκίνησης είτε με υποσυστήματα eDrive είτε με πλήρη συστήματα».

Η General Motors είναι ο θεμελιώδης πελάτης για τη νέα εγκατάσταση η οποία θα παίξει βασικό ρόλο στο ταξίδι της GM για την οικοδόμηση μιας ισχυρής, επεκτάσιμης, βιώσιμης και εστιασμένης στη Βόρεια Αμερική αλυσίδα εφοδιασμού ηλεκτρικών οχημάτων.

Η LG Magna e-Powertrain, που ανακοινώθηκε για πρώτη φορά στα τέλη του 2020, συνδυάζει την τεχνογνωσία της LG στην ανάπτυξη εξαρτημάτων για κινητήρες, inverters και φορτιστές οχημάτων με την ικανότητα της Magna στα ηλεκτρικά συστήματα μετάδοσης κίνησης και στην κατασκευή αυτοκινήτων. Η κοινοπραξία αναμένεται να τροφοδοτήσει την ανάπτυξη και των δύο εταιρειών στον εξαιρετικά ανταγωνιστικό κλάδο των ηλεκτρικών οχημάτων.

Google News ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Διαβάστε ακόμη

Άρθρα κατηγορίας