Μενού Ροή
Μεγάλη εταιρεία της εξορυκτικής βιομηχανίας από την Ιορδανία με ενδιαφέρον για συνεργασία στη Βουλγαρία

Μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον τομέα της εξορυκτικής βιομηχανίας στην Ιορδανία εκδηλώνει ενδιαφέρον για συνεργασία με τον κλάδο στη Βουλγαρία. Για να ερευνήσει τις δυνατότητες για επενδύσεις, επίσκεψη στη χώρα μας πραγματοποίησε ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας και πρώην αναπληρωτής πρωθυπουργός της χώρας Mohammad Thneibat.

Σε συνάντηση με τον βούλγαρο υπουργό Οικονομίας Νικόλα Στογιάνοφ συζητήθηκαν συγκεκριμένες δυνατότητες για κοινά σχέδια μεταξύ των δύο κρατών, που θα συνέβαλλαν στην περαιτέρω εμβάθυνση των εμπορικοοικονομικών σχέσεων μεταξύ της Ευρώπης και της Μέσης Ανατολής. Η χώρα μας «έχει πολύ καλά ανεπτυγμένη εξορυκτική και μεταποιητική βιομηχανία και είμαι βέβαιος ότι στη χώρα μας θα βρείτε κατάλληλους εταίρους, ανταγωνιστικούς σε παγκόσμιο επίπεδο», επεσήμανε ο υπουργός Στογιάνοφ. Ο Mohammad Thneibat απηύθυνε πρόσκληση βουλγαρική επιχειρηματική αντιπροσωπεία να επισκεφθεί την Ιορδανία, καθώς και να αρχίσει η πραγματοποίηση της ιδέας για κοινή επένδυση σε μονάδες παραγωγής λιπασμάτων.

Η εταιρεία από την Ιορδανία είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος εξαγωγέας και ο έκτος μεγαλύτερος παραγωγός φωσφορικού άλατος στον κόσμο με 7 εκατομμύρια τόνους ετησίως.

Πηγή: Βουλγαρική Ραδιοφωνία

Google News ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Διαβάστε ακόμη

Άρθρα κατηγορίας