Μενού Ροή
Motor Oil: Συμφωνία για την εξαγορά του 100% της Thalis ES

Σε συμφωνία για την εξαγορά του συνόλου των μετοχών της Thalis Enviromental Services προχώρησε η Motor Oil, σύμφωνα με ανακοίνωσή της.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση:

Η ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ (ΕΛΛΑΣ) ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ Α.Ε. ανακοινώνει την υπογραφή συμφωνίας για την απόκτηση του συνόλου των μετοχών εκδόσεως της εταιρείας με την επωνυμία ΘΑΛΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Α.Ε. (ΘΑΛΗΣ Α.Ε.).

Η ΘΑΛΗΣ Α.Ε., η οποία ιδρύθηκε από τον εκλιπόντα Βασίλειο Παπαζήση, δραστηριοποιείται στον τομέα του περιβάλλοντος και ειδικά στο πεδίο της κυκλικής οικονομίας. Προσφέρει ένα ευρύ φάσμα ολοκληρωμένων βιώσιμων λύσεων στη διαχείριση στερεών υλικών και αποβλήτων, στη διαχείριση επεξεργασίας νερού και υγρών αποβλήτων καθώς επίσης και στην εξοικονόμηση πόρων, ενέργειας και χρήση ΑΠΕ στις υποδομές.

Η ολοκλήρωση της συναλλαγής θα λάβει χώρα με την εκπλήρωση συγκεκριμένων συμβατικών αιρέσεων, μεταξύ των οποίων, την έγκρισή της από την Επιτροπή Ανταγωνισμού.

Η ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ (ΕΛΛΑΣ) ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ Α.Ε. θα ενημερώνει το επενδυτικό κοινό σχετικά με την πορεία της συναλλαγής με μεταγενέστερες ανακοινώσεις ή μέσω των ενδιάμεσων και ετήσιων οικονομικών εκθέσεων, καταλήγει η ανακοίνωση.

Google News ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Διαβάστε ακόμη

Άρθρα κατηγορίας