Μενού Ροή
Μυτιληναίος: Διαπραγματεύσεις για εξαγορά της Unison

Επιβεβαιώνει η Mytilineos σε επιστολή στο ΧΑ τις διαπραγματεύσεις για εξαγορά στο χώρο του Facility Management, όπως είχε έγκαιρα ενημερώσει η στήλη ΧΑΜ.

Αναλυτικά:

Κατόπιν ερωτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, με ημερομηνία 25/5/2023, εξ αφορμής σημερινών δημοσιευμάτων του ηλεκτρονικού τύπου, όπως αυτά αναφέρονται στη σχετική επιστολή της Επιτροπής, στα οποία, σημειώνεται για την εταιρεία «ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ» ότι, «… αποκτά τη Unison µία από τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρείες που ειδικεύεται στον τομέα του facility management…» και «…Η επικείμενη εξαγορά της Unison θα αποτελέσει µια νέα δραστηριότητα για τη Μυτιληναίος…», προς ενημέρωση του επενδυτικού κοινού, σύμφωνα και με την παρ. 1 του άρθρου 17 του Κανονισμού (ΕΕ) 596/2014, αναφορικά με την υποχρέωση του εκδότη για δημοσιοποίηση των προνομιακών πληροφοριών, κατά την έννοια άρθρου 7 του Κανονισμού (ΕΕ) 596/2014, σημειώνουμε ότι:

H Διοίκηση της Εταιρείας διερευνά συνεχώς δυνατότητες περαιτέρω ανάπτυξης των δραστηριοτήτων της, συμπεριλαμβανομένων και νέων τομέων, όπως ο κλάδος διαχείρισης ακινήτων (Facility Management). Στο πλαίσιο αυτό, επιβεβαιώνουμε ότι, βρισκόμαστε σε διαδικασία διαπραγματεύσεων για την κατάρτιση συμφωνίας εξαγοράς της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «UNISON Facility Services Μονοπρόσωπη Ανώνυμος Εταιρεία Παροχής Υπηρεσιών, Εμπορική και Αντιπροσωπειών», χωρίς ωστόσο, να έχει ακόμη ολοκληρωθεί η διαδικασία κατάρτισης σχετικής δεσμευτικής συμφωνίας.

Εφόσον υπογραφεί οριστική συμφωνία, η Διοίκηση της Εταιρείας θα ενημερώσει άμεσα το επενδυτικό κοινό, όπως ο νόμος ορίζει.

Google News ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Διαβάστε ακόμη

Άρθρα κατηγορίας