Μενού Ροή
Ο Μιχάλης Σάλλας θα συμμετάσχει στην ΑΜΚ της Παγκρήτιας Τράπεζας

Ο κ. Μιχάλης Σάλλας, Πρόεδρος του Lyktos Group δηλώνει ότι η Lyktos Participations θα συμμετάσχει στην Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου της Παγκρήτιας Τράπεζας διατηρώντας το ποσοστό συμμετοχής της 20% και το ρόλο της ως Βασικού Μετόχου και Στρατηγικού Επενδυτή.

«Επιδίωξή μας είναι» , αναφέρει ο κ. Σάλλας, «η περαιτέρω ουσιαστική συμβολή της Παγκρήτιας στην ανάπτυξη της Κρητικής Οικονομίας και στην ενίσχυση της εξυπηρέτησης της επιχειρηματικής κοινότητας, με την επέκταση της Τράπεζας στην υπόλοιπη Ελλάδα. Πιστεύουμε ότι η Οικονομία βρίσκεται ιστορικά, σε εξαιρετικά θετική αφετηρία, έχοντας εξασφαλίσει τις προϋποθέσεις για δημοσιονομική εξυγίανση, σοβαρή οικονομική μεγέθυνση και προπαντός μεγαλύτερη εξωστρέφεια. Το Τραπεζικό Σύστημα θα ανταποκριθεί στις νέες συνθήκες που δημιουργούνται για την ελληνική επιχείρηση και την ανταγωνιστικότητα της Οικονομίας.

Η Παγκρήτια Τράπεζα μετά την Αύξηση Κεφαλαίου, τη συγχώνευση με τη Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων και την απορρόφηση του δικτύου και των εργασιών της HSBC στην Ελλάδα, θα είναι σύντομα έτοιμη να εκπληρώσει και αυτή τον ρόλο της δημιουργώντας οφέλη για τους πελάτες, τους μετόχους και τα στελέχη της».

Google News ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Διαβάστε ακόμη

Άρθρα κατηγορίας