Μενού Ροή
Ράλι 13,40% για Intrakat και Intracom εν μέσω έντονης φημολογίας

Μολονότι η διοίκηση της Intrakat στη σημερινή ετήσια γενική συνέλευση απέφυγε να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τα σενάρια μετοχικών εξελίξεων στον όμιλο, οι φήμες και οι διαρροές που θέλουν την πώληση ποσοστού της εταιρείας στο εφοπλιστικό δίδυμο Μπάκου – Καϋμενάκη, όσο και για την πιθανότητα πώλησης αδειών δημιουργίας ΑΠΕ στην BC Partners, επιμένουν.

Έτσι, οι μετοχές του ομίλου Intracom κατέγραψαν ισχυρό ράλι σήμερα, με την Intrakat να κερδίζει 13,40%, κλείνοντας στα 2,37 ευρώ, ενώ διακίνησε 797.451 τεμάχια μέσω 1,85 εκατ. ευρώ τζίρου. Μάλιστα, η μετοχή έφτασε ενδοσυνεδριακά έως το +15,79% και το υψηλό των 2,42 ευρώ.

Παράλληλα, η μετοχή της μητρικής Intracom Holdings έκλεισε επίσης με ράλι +10,72% φτάνοντας στα 1,4460 ευρώ, ενώ διακίνησε όγκο 312.247 τεμαχίων μέσω 440 χιλ. ευρώ, μαρτυρώντας την έντονη κινητικότητα στον όμιλο, εν αναμονή εξελίξεων…

Στη σημερινή γενική συνέλευση, ο αντιπρόεδρος και μέτοχος του ομίλου Δημήτρης Κούτρας ανέφερε: «Για να τελειώσω με τα δημοσιεύματα, εμείς είμαστε ένα θεσμικό όργανο και σαν Intrakat δεν έχουμε τίποτα να πούμε για αυτά, ούτε κουβέντες κάνουμε. Αυτά θα ανακοινωθούν, αν υπάρχουν κουβέντες, που δεν ξέρω αν υπάρχουν, από εκεί που πρέπει».

Θυμίζουμε πως το ενδιαφέρον των δύο εφοπλιστών κ.κ. Μπάκου και Καϋμενάκη για είσοδο στον κατασκευαστικό κλάδο, μετά την αποχώρησή τους (με μεγάλο κέρδος) από την Ελλάκτωρ, είναι δεδομένο. Μένει να δούμε πως θα εξελιχτούν τα πράγματα, ενώ είναι δεδομένο ότι έχουν υπάρξει – και συνεχίζονται – συζητήσεις, χωρίς όμως να έχει τελεσφορήσει κάτι.

Η κεφαλαιοποίηση της μητρικής Intracom Holdings διαμορφώνεται σήμερα στα 120 εκατ. ευρώ, ενώ της κατασκευαστικής θυγατρικής Intrakat στα 175,6 εκατ. ευρώ.

Google News ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Διαβάστε ακόμη

Άρθρα κατηγορίας