Μενού Ροή
Trade Estates: Νέος CEO ο Δημήτρης Παπούλης και νέο μέλος ΔΣ ο Ευτύχης Βασιλάκης

H Trade Estates ΑΕΕΑΠ, στο πλαίσιο της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της που διενεργήθηκε στις 2 Σεπτεμβρίου προχώρησε στην έγκριση της ανάληψη της θέσης του διευθύνοντος συμβούλου (CEO) από τον Δημήτριο Παπούλη, θέση την οποία κατείχε μέχρι σήμερα ο πρόεδρος της εταιρείας, Βασίλης Φουρλής. Παράλληλα, όρισε τον Ευτύχη Βασιλάκη ως ανεξάρτητο μέλος του ΔΣ σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος, Απόστολου Πεταλά.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο Δημήτρης Παπούλης, μαζί με τα νέα του καθήκοντα, θα διατηρήσει τη θέση του πρόεδρου της Επενδυτικής Επιτροπής, την οποία κατείχε από την ίδρυση της εταιρείας. Πρόκειται για στέλεχος με επιτυχημένη σταδιοδρομία και πολυετή εμπειρία σε ανώτατες διοικητικές θέσεις στον κλάδο του λιανικού εμπορίου και των εμπορικών αναπτύξεων. Παράλληλα, στο πλαίσιο της συμμετοχής της AutoHellas ΑΤEΕ στο μετοχικό κεφάλαιο της Trade Estates ΑΕΕΑΠ, ο Ευτύχιος Βασιλάκης, διευθύνων σύμβουλος της Autohellas SA, ορίσθηκε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου.

Ο Βασίλης Φουρλής, πρόεδρος ΔΣ της Trade Estates ΑΕΕΑΠ δήλωσε: «Η πολυετής εμπειρία του Δημήτρη στον ευρύτερο τομέα της αγοράς λιανικής και των εμπορικών αναπτύξεων τον καθιστούν τον πλέον κατάλληλο για να ηγηθεί της Trade Estates ΑΕΕΑΠ για την επίτευξη των πλάνων για δυναμική ανάπτυξη στα επόμενα χρόνια. Του ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία! Παράλληλα, καλωσορίζουμε τον κ. Ευτύχη Βασιλάκη, η συμμετοχή του οποίου ενδυναμώνει περαιτέρω την σύνθεση του ΔΣ της εταιρείας μας ενόψει των σημαντικών μελλοντικών ευκαιριών και προκλήσεων. Η συμμετοχή της AutoHellas ως στρατηγικού επενδυτή στην εταιρεία μας είναι κομβικής σημασίας για την επίτευξη των πλάνων μας ενώ παράλληλα αποτελεί ισχυρή ψήφο εμπιστοσύνης ενόψει της αρχικής δημόσιας προσφοράς και εισαγωγής των μετοχών της Trade Estates ΑΕΕΑΠ στο ΧΑΑ».

Google News ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Διαβάστε ακόμη

Άρθρα κατηγορίας