Μενού Ροή
Ηλεκτρικές κουβέρτες από Κίνα αγοράζουν οι Ευρωπαίοι

Η ενεργειακή κρίση που κατακλύζει την Ευρώπη κάνει τους καταναλωτές να στραφούν σε μια λύση που έρχεται από χιλιάδες μίλια μακριά: Ηλεκτρικές κουβέρτες από την Κίνα.

Όπως μεταδίδει το Bloomberg, τα δεδομένα από τις κινεζικές εξαγωγές υποδηλώνουν ότι η ζήτηση έχει φτάσει σε πρωτοφανές επίπεδο αυτόν τον μήνα.

Οι καθημερινές έρευνες αγοράς από Ευρωπαίους έχουν πενταπλασιαστεί και οι περισσότεροι ζητούν επείγουσα αποστολή, σύμφωνα με τον Crane Jin, γενικό διευθυντή της εταιρείας UTK Technology, με έδρα τη Shenzhen. Η εταιρεία αναμένει να παραδώσει πάνω από 10.000 κουβέρτες στην Ευρώπη τον επόμενο μήνα.

Όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα του πρακτορείου, οι ηλεκτρικές κουβέρτες, στις οποίες είναι ενσωματωμένες λεπτά ηλεκτρικά καλώδια που διαχέουν τη θερμότητα μόλις συνδεθούν, κοστίζουν λιγότερο 30% για να λειτουργήσουν σε σύγκριση με ορισμένα σώματα θέρμανσης, σύμφωνα με εκτιμήσεις της EnergyAustralia. Αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό επειδή προορίζονται να ζεστάνουν τον χρήστη από κοντά αντί να θερμαίνουν ένα ολόκληρο δωμάτιο.

Πηγή: euro2day.gr

Google News ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Διαβάστε ακόμη

Άρθρα κατηγορίας