Μενού Ροή
Λιανός καλεί Αδαμίδη να καταθέσει στην Επιτροπή Ανταγωνισμού για την ύπαρξη καρτέλ στην ενέργεια

Να καταθέσει στην Επιτροπή Ανταγωνισμού καλεί τον πρόεδρο της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ Γιώργο Αδαμίδη ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ανταγωνισμού Ιωάννης Λιανός σχετικά με την καταγγελία του πρώτου για την ύπαρξη καρτέλ στην Ενέργεια.

O πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ Γιώργος Αδαμίδης σε εμφάνισή του στην πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ έκανε αναφορά στην ύπαρξη καρτέλ στην ενέργεια. Ανέφερε πως η διαδικασία συνεχούς επιδότησης του καρτέλ της ενέργειας που έχει δημιουργηθεί (όπως είπε είναι μόνο τέσσερις οι παίκτες με καθετοποιημένες δραστηριότητες) οι οποίοι ανεβάζουν τις τιμές στα ύψη, δεν οδηγεί πουθενά. Εξήγησε ότι οι τέσσερις παίκτες διαμορφώνουν τις τιμές στην Ελλάδα και αυτό είναι ένα ολιγοπώλιο και ενημέρωσε ότι για το ζήτημα έχει στείλει επιστολή από το Δεκέμβριο του 2020 στον τότε υπουργό Ενέργειας Κωστή Χατζηδάκη.

Στην εμφάνιση του προέδρου της ΔΕΗ Γιώργου Αδαμίδη αναφέρθηκε ο δημοσιογράφος Σταμάτης Ζαχαρός με ανάρτησή του στο Twitter.

Ο Σταμάτης Ζαχαρός σε tweet του παρέθεσε τη δήλωση του κ. Αδαμίδη για την ύπαρξη καρτέλ στην ενέργεια πετώντας το γάντι στον υπουργό Κώστα Σκρέκα και στον πρόεδρο της Επιτροπής Ανταγωνισμού Ιωάννη Λιανό.

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Ανταγωνισμού απάντησε στο tweet και πρότεινε στον κ. Αδαμίδη να καταθέσει την καταγγελία του στην Επιτροπή Ανταγωνισμού. Μένει να δούμε αν θα υπάρξει και συνέχεια...

Google News ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Διαβάστε ακόμη

Άρθρα κατηγορίας