Μενού Ροή
Μητσοτάκης: Μείωση, τώρα, του ΦΠΑ δεν θα είχε ουσιαστικό αποτέλεσμα - Όποιος θέλει να ευνοήσει τους μεσάζοντες ας μειώσει τώρα το ΦΠΑ

«Ζητώ ισχυρή εντολή, από την πρώτη κάλπη είναι πολύ δύσκολο να προκύψει ισχυρή κυβέρνηση. Εκτιμώ ότι το αποτέλεσμα των εκλογών θα είναι τέτοιο που να μας επιτρέψει να υλοποιήσουμε το πρόγραμμα μας. Έχουμε αποδείξει πως ισχυρή εντολή στη ΝΔ σημαίνει μία κυβέρνηση όπου θα συνενωθούν πολλοί συμπολίτες μας. Θα τρέξω πιο γρήγορα σε αυτήν την τετραετία και εάν κάτι μάθαμε είναι ότι πρέπει να συγκρουόμαστε πιο επίμονα με τις εστίες του αναχρονισμού, δεν θα κάνω καμία έκπτωση σε αυτό. Θέλω να κάνω μεγάλες αλλαγές στη χώρα» σημείωσε ο πρωθυπουργός σε ερώτηση για την επόμενη τετραετία.

Απαντώντας σε ερώτηση για τους έμμεσους φόρους και το ιδιωτικό χρέος, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέμεινε ότι «στο δεύτερο μισό της τετραετίας βεβαίως και θέλω να αρχίσω να εξετάζω τη συνολική αποκλιμάκωση του ΦΠΑ, τόσο του ανώτερου όσο και μεσαίου συντελεστή, ωστόσο αυτό δεν μπορεί να γίνει εις βάρος της δημοσιονομικής σταθερότητας. Μείωση τώρα του ΦΠΑ δεν θα είχε ουσιαστικό αποτέλεσμα. Όποιος θέλει να ευνοήσει τους μεσάζοντες ας μειώσει τώρα το ΦΠΑ».

Google News ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Διαβάστε ακόμη

Άρθρα κατηγορίας