Μενού Ροή
Ο Δήμος Πεντέλης δρομολογεί το έργο κατασκευής αγωγών αποχέτευσης στην περιοχή Νταού

Μετά την περιοχή της Καλλιθέας, δρομολογείται πλέον η κατασκευή αγωγών αποχέτευσης και στον οικισμό Νταού του Δήμου Πεντέλης. Η δήμαρχος Δήμητρα Κεχαγιά ξεκίνησε σήμερα τις διαδικασίες απέναντι στην ΕΥΔΑΠ, ώστε να προχωρήσει τη νέα χρονιά η κατασκευή του δικτύου και των εξωτερικών διακλαδώσεων και στη συγκεκριμένη περιοχή.

Στην Καλλιθέα ήδη ο δήμος έχει υλοποιήσει τις διανοίξεις οδών που απαιτούνται, προκειμένου να πραγματοποιηθεί το έργο και προχώρησε στις απαραίτητες για την ΕΥΔΑΠ τοπογραφικές μελέτες.

«Το 2022 δεν νοείται ποιότητα ζωής των κατοίκων της πόλης μας, χωρίς να υπάρχουν σύγχρονες υποδομές διαχείρισης λυμάτων», τόνισε μεταξύ άλλων σε δηλώσεις της η κ. Κεχαγιά και συνέχισε: «Δυστυχώς όταν αναλάβαμε τη διοίκηση του δήμου, οι περιοχές της Καλλιθέας και της Νταού, δεν είχαν υποδομές αποχέτευσης, ούτε καν μελέτες. Δουλέψαμε με τους συνεργάτες μου ώστε να λύσουμε τα προβλήματα αυτά που εκκρεμούσαν για δεκαετίες. Πλέον στην Καλλιθέα Πεντέλης σε λίγες εβδομάδες θα έχουμε την υπογραφή της σύμβασης με τον ανάδοχο του έργου και αμέσως μετά την έναρξη των εργασιών. Σε ό,τι αφορά τον οικισμό της Νταού, βρισκόμαστε σε πολύ καλή συνεργασία με την ΕΥΔΑΠ, ώστε να λύσουμε και αυτό το θέμα. Έχουμε διαμορφώσει τις επόμενες ενέργειές μας και σύντομα θα έχουμε συγκεκριμένα θετικά αποτελέσματα που θα ανακοινώσουμε στους πολίτες».

Και η δήμαρχος Πεντέλης κατέληξε λέγοντας: «Εκτελούμε σήμερα το μεγαλύτερο πρόγραμμα έργων που έχει γίνει ποτέ στην πόλη και αισιοδοξούμε ότι το 2023 θα έχουμε έναρξη εργασιών κατασκευής αγωγών αποχέτευσης και στην Νταού Πεντέλης».

Google News ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Διαβάστε ακόμη

Άρθρα κατηγορίας