Μενού Ροή
Οι «Ημέρες Θάλασσας 2023» «ψηφίζουν» μουσική, κέφι και διασκέδαση

Από τις 24 Μαΐου έως τις 4 Ιουνίου η «καρδιά» της ψυχαγωγίας και της διασκέδασης χτυπά στον  Πειραιά, ο οποίος γίνεται πόλος έλξης και με επίκεντρο τη θάλασσα, την  ιστορία, τον πολιτισμό, τη ναυτιλία, την παράδοση και τον αθλητισμό, προσφέρει επί 12 ημέρες μια ευρεία γκάμα δραστηριοτήτων και εκδηλώσεων για μικρούς και μεγάλους.

Η συναυλία της τελετής έναρξης,  θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 23 Μαΐου, στις  20:30, στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου, η είσοδος είναι ελεύθερη και συμμετέχουν:

H Ρία Ελληνίδου, η Λένα Ζευγαρά, ο Πέτρος Ιακωβίδης, ο Πέτρος  Ίμβριος, η Μαρία Ιωαννίδου,  ο Νίκος Κουρκούλης, ο Νίκος Μακρόπουλος,  ο Λευτέρης Πανταζής, η Πίτσα Παπαδοπούλου.

Στο πιάνο ο Κυριάκος Παπαδοπούλος. Διεύθυνση Ορχήστρας: Αντώνης Γούναρης.

Δράσεις

Επιπλέον, ο Πειραιάς υποδέχεται το «Piraeus Street Long Jump» ένα μοναδικό αθλητικό γεγονός με special guest  τον Μίλτο Τεντόγλου! Ο Δήμος Πειραιά θα βρεθεί στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, φιλοξενώντας τα κορυφαία αστέρια στον χώρο του άλματος εις μήκος.

Στο πλαίσιο της συμμετοχής του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς στις εκδηλώσεις του Δήμου Πειραιά για τις Ημέρες Θάλασσας 2023, που θα πραγματοποιηθούν από 24 Μαΐου έως 4 Ιουνίου, οι έμποροι θα συμμετάσχουν στις ακόλουθες δράσεις:

«Επίδειξη Μόδας» την Πέμπτη 1η Ιουνίου στις 8.30 μμ στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, με τη συμμετοχή εμπορικών καταστημάτων.

«Γαλάζια Νύχτα» με «Γαλάζιες Τιμές» την Παρασκευή 2 Ιουνίου, με παράταση λειτουργίας των καταστημάτων μέχρι τις 12.00 το βράδυ.

Στολισμός βιτρίνας με θέμα «Ημέρες Θάλασσας στον Πειραιά».

Η απονομή των επάθλων και των αντίστοιχων βραβείων για τις καλύτερες βιτρίνες θα γίνει κατά την διάρκεια της επίδειξης μόδας την 1η Ιουνίου.

Πηγή: naftemporiki.gr
Google News ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Διαβάστε ακόμη

Άρθρα κατηγορίας