Μενού Ροή
Θεσσαλονίκη: Σε αγωγό ύδρευσης, σύμφωνα με την ΕΥΑΘ, η βλάβη που σημειώθηκε το πρωί στην περιοχή των δικαστηρίων

Βλάβη σε αγωγό ύδρευσης σημειώθηκε, σύμφωνα με την ΕΥΑΘ, το πρωί στην περιοχή των δικαστηρίων και είχε ως αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν οι δρόμοι στο συγκεκριμένο σημείο. Όπως ανέφερε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ο Διευθυντής του Δικτύου ύδρευσης της ΕΥΑΘ, Σπύρος Λαζαρίδης, «η διαρροή οφείλεται σε βλάβη που σημειώθηκε σε αγωγό μεταφοράς του δικτύου ύδρευσης». «Απομονώσαμε το δίκτυο ύδρευσης και σταματήσαν τα νερά» είπε ο κ. Λαζαρίδης και πρόσθεσε «δεν υπάρχει κάτι στο δίκτυο αποχέτευσης».

Ο Διευθυντής του Δικτύου ύδρευσης επισήμανε ότι το γεγονός δεν επηρεάζει καθόλου τους καταναλωτές καθώς δεν υπήρξε διακοπή της υδροδότησης. «Επί τόπου βρίσκονται συνεργεία της διεύθυνσης και εργάζονται για την αποκατάσταση της βλάβης. Παράλληλα θα εκτιμηθεί το μέγεθος της ζημιάς και θα ενημερωθούν οι πολίτες για το ενδεχόμενο διακοπής στην υδροδότηση, κάτι που από ό,τι φαίνεται μέχρι στιγμής δεν θα συμβεί, καθώς η κατάσταση είναι ελεγχόμενη» πρόσθεσε.

Σύμφωνα με τον κ. Λαζαρίδη, κατά την επίσκεψη των συνεργείων στο σημείο της βλάβης, ορισμένοι περαστικοί έκαναν λόγο για δυσοσμία στην περιοχή ωστόσο, όπως είπε, «τα συνεργεία δεν διαπίστωσαν κάτι τέτοιο».

Google News ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Διαβάστε ακόμη

Άρθρα κατηγορίας