Μενού Ροή
Δήμας: Το οικοσύστημα καινοτομίας στην Πάτρα, αναπτύσσεται ραγδαία το τελευταίο διάστημα

«Το οικοσύστημα καινοτομίας στην Πάτρα, αναπτύσσεται ραγδαία το τελευταίο διάστημα και γίνεται ολοένα ανταγωνιστικότερο».

Αυτό σημείωσε ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Χρίστος Δήμας σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με αφορμή τις καινοτόμες ιδέες που αναπτύσσονται στην Αχαΐα και οι οποίες παρουσιάστηκαν σήμερα στην εκδήλωση Routelab, στην Πάτρα.

Αναλυτικά αναφέρει ο υφυπουργός: «Στο Routelab Event παρουσιάστηκαν καλές πρακτικές επιτυχημένων startup επιχειρήσεων και καινοτόμες ιδέες οι οποίες αναπτύχθηκαν στην ευρύτερη περιοχή της Αχαΐας. Το οικοσύστημα καινοτομίας στην Πάτρα, αναπτύσσεται ραγδαία το τελευταίο διάστημα και γίνεται ολοένα ανταγωνιστικότερο. Η συνύπαρξη: νεοφυών επιχειρήσεων, τεχνοβλαστών, εταιρειών που επενδύουν σε έρευνα και ανάπτυξη, πάρκων τεχνολογίας, σε συνδυασμό με την γεωγραφική θέση της Πάτρας έχουν συντελέσει στο να εξελιχθεί η περιοχή σε κόμβο και πόλο έλξης για τους φορείς καινοτομίας.

Στο Routelab, στο forum με θέμα "Το περιβάλλον ανάπτυξης του οικοσυστήματος καινοτομίας της περιοχής" μίλησα για τα απαραίτητα εργαλεία που διαθέτει σήμερα η Πολιτεία, ώστε οι ταλαντούχοι νέοι επιστήμονες και επιχειρηματίες να είναι περισσότερο ανταγωνιστικοί σε διεθνές επίπεδο από κάθε γωνία της Ελλάδας».

Google News ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Διαβάστε ακόμη

Άρθρα κατηγορίας