Μενού Ροή
Ριζική η ανανέωση του στόλου οχημάτων στον Δήμο Αμαρουσίου μέσα στο 2022 - Ακολουθούν τα ηλεκτροκίνητα το 2023

Την τελευταία τριετία ο Δήμος Αμαρουσίου επιχειρεί μια ριζική ανανέωση του στόλου οχημάτων που διαθέτει και ταυτόχρονα τον εκσυγχρονισμό του. Ήδη ο στόλος έχει αναβαθμιστεί με 17 νέα οχήματα και 6 νέα μηχανήματα έργου, ανάμεσά τους υδροφόρες, απορριμματοφόρα, βυτιοφόρο, σάρωθρα, πλυντήριο κάδων, φορτηγά και επιβατικά. Και υπάρχει ο σχεδιασμός για το 2023, ώστε ο δήμος να προχωρήσει στην απόκτηση ηλεκτροκίνητων οχημάτων, τόσο για τη Δημοτική Συγκοινωνία όσο και για την Υπηρεσία Καθαριότητας.

Την περασμένη εβδομάδα προστέθηκαν στο δυναμικό του Αμαρουσίου τρία νέα ημιφορτηγά και τρία νέα επιβατικά οχήματα, τα οποία παρέλαβε η δημοτική Αρχή και μπορούν να ανταποκριθούν στις αυξημένες απαιτήσεις της εποχής, ώστε να προσφέρουν πιο δραστικές υπηρεσίες.

«Τα νέα ημιφορτηγά και επιβατικά οχήματα που παραλάβαμε, θα ενταχθούν στο στόλο των εξωτερικών συνεργείων και καθαριότητας και θα καλύψουν και γενικότερες ανάγκες του δήμου για την καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών μας», δήλωσε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Θεόδωρος Αμπατζόγλου και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην πρόθεση της δημοτικής Αρχής για την ενίσχυση του δημοτικού στόλου με ηλεκτροκίνητα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Google News ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Διαβάστε ακόμη

Άρθρα κατηγορίας