Μενού Ροή
Στο ΠΑΑ η δράση “Περιήγηση στον Κορινθιακό”

Στο πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης, εντάχθηκε το σχέδιο δράσης “Περιήγηση στον Κορινθιακό”, ύστερα από συνεργασία του αρμόδιου Υπουργού, Γιώργου Τσακίρη, με το Γενικό Γραμματέα Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών, Δημήτρη Παπαγιαννίδη.

Το Σχέδιο Συνεργασίας «Περιήγηση στον Κορινθιακό», στοχεύει στην ανάπτυξη της συνεργασίας των περιοχών Αιτωλίας, Φωκίδας, Βορείου Πελοποννήσου και Αχαΐας, και αποτελεί συνέχεια του Σχεδίου Συνεργασίας «Ο Κορινθιακός Κόλπος», το οποίο υλοποιήθηκε στην προηγούμενη Προγραμματική Περίοδο.

Το ΣΔΣ, στην παρούσα προγραμματική περίοδο, αξιοποιεί παραδοτέα της προηγούμενης περιόδου, στοχεύοντας στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της εκπαιδευτικής κοινότητας, ενώ παράλληλα αναδεικνύει και προβάλει τα χαρακτηριστικά της περιοχής του Κορινθιακού Κόλπου, για την υποστήριξη του τουριστικού τομέα και της επιχειρηματικής δραστηριότητας γενικότερα.

Το σχέδιο δράσης, έχει προϋπολογισμό 357.000 € και έχει σχεδιαστεί να υλοποιηθεί από την Αιτωλική Αναπτυξιακή Α.Α.Ε., ως συντονίστρια και μέλη την Αναπτυξιακή Αχαΐας Α.Ε. Ο.Τ.Α., την Αναπτυξιακή Φωκική Α.Ε. Ο.Τ.Α., την Αναπτυξιακή Βορείου Πελοποννήσου Α.Ε. Ο.Τ.Α. και την Αναπτυξιακή Ελικώνας – Παρνασσός Α.Ε. Ο.Τ.Α.

Πηγή: ertnews.gr

Google News ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Διαβάστε ακόμη

Άρθρα κατηγορίας