Μενού Ροή
Ανοίγει στις 9 Μαρτίου η τουριστική περίοδος στην Άνδρο

Με την Ημερίδα «Η 'Ανδρος των νερών και των γεύσεων» θα ανοίξει στις 9 Μαρτίου η τουριστική περίοδος γα την 'Ανδρο.

Διοργανωτής είναι το Cycladic Tourism Network Of Andros (Κυκλαδίτικο Τουριστικό Δίκτυο 'Ανδρου) και η Ημερίδα τελεί υπό την Αιγίδα του Δήμου 'Ανδρου, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση. Ανάμεσα στους ομιλητές θα είναι εκπρόσωποι της πολιτικής και της επιχειρηματικής ζωής του νησιού και των Κυκλάδων, γενικότερα.

Το CTN Andros αποτελείται από ένα δίκτυο επιχειρήσεων, οι οποίες δραστηριοποιούνται στο πανέμορφο νησί των Κυκλάδων στους τομείς της φιλοξενίας, της εστίασης και των δραστηριοτήτων, και έχει ως στόχο την προώθηση του τουρισμού του νησιού. Κατά τη διάρκεια της Ημερίδας, θα αναπτυχθεί ο κεντρικός στόχος του CTN Andros, ο οποίος είναι η ανάδειξη της 'Ανδρου ως ένας από τους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς της Ελλάδος, καθώς και οι δράσεις μέσα από τις οποίες μπορεί να επιτευχθεί.

Οι πυλώνες στους οποίους βασίζεται το τουριστικό προϊόν της 'Ανδρου είναι η φυσιολατρία, η δραστηριότητα, η αυθεντικότητα, η γαστρονομία και το οργανωμένο δίκτυο επιχειρήσεων (CTN Andros). Στο πλαίσιο αυτό, οι διοργανωτές έχουν καλέσει στο νησί των Κυκλάδων τον διάσημο Ελληνοαμερικανό σεφ Νικόλα Πουλμέντη, ο οποίος εμπνευσμένος από τα τοπικά προϊόντα, και πλαισιωμένος από σεφ της 'Ανδρου θα δημιουργήσει μία σειρά από συνταγές βασισμένες σε ανδριώτικες πρώτες ύλες.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Google News ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Διαβάστε ακόμη

Άρθρα κατηγορίας