Μενού Ροή
Sani Resort: Για τρίτη χρονιά κέρδισε το βραβείο World’s Leading Luxury Green Resort

Τριπλή διάκριση στον θεσμό των World Travel Awards 2022, κατέκτησε το Sani Resort, ο παγκοσμίου κύρους προορισμός για οικογενειακές διακοπές πολυτελείας στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής. Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, το θέρετρο του Ομίλου Sani/Ikos ανακηρύχθηκε World’s Leading Family & Beach Resort, ενώ για τρίτη χρονιά κέρδισε το βραβείο World’s Leading Luxury Green Resort όντας το πρώτο πιστοποιημένο θέρετρο στην Ελλάδα με μηδενικό ανθρακικό αποτύπωμα ήδη από το 2020. Επίσης, για πρώτη φορά κατέκτησε τη διάκριση World’s Leading Cultural Destination Resort για τη φετινή επετειακή διοργάνωση 30 χρόνων του Sani Festival.

Τα World Travel Awards αναδεικνύουν και επιβραβεύουν την αριστεία στον κλάδο του τουρισμού, ενώ θεωρούνται ένας από τους σημαντικότερους και πλέον έγκριτους θεσμούς διεθνώς. Η διάκριση του Sani Resort επιβεβαιώνει τη δέσμευσή του στον οικογενειακό τουρισμό πολυτελείας εδώ και πάνω από 50 χρόνια, καθώς και το όραμά του για αειφόρο ανάπτυξη, με θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία και το περιβάλλον.

 Με αφορμή τη διάκριση του Sani Resort, ο Chief Sales & Marketing Officer του Ομίλου Sani/Ikos, κ.  Αντώνης Αβδελάς δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που κατακτήσαμε τις πρώτες θέσεις στις κατηγορίες «Luxury Family & Beach Resort», «Luxury Green Resort» και «Leading Cultural Destination Resort» των φετινών World Travel Awards. Πιστοί στη δέσμευσή μας, συνεχίζουμε να πρωτοπορούμε στον τομέα του αειφόρου τουρισμού, προσφέροντας κορυφαίας ποιότητας εμπειρίες φιλοξενίας σε οικογένειες και φέροντας τους ανθρώπους πιο κοντά μέσα από την φύση, την τέχνη και τον πολιτισμό. Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους επισκέπτες μας∙ η τριπλή αυτή βράβευση είναι μία σημαντική αναγνώριση για το Sani Resort και όλους τους ανθρώπους μας, μια διάκριση που πιστοποιεί τις αρχές, τις αξίες και το όραμα του Ομίλου μας. Ανυπομονούμε και την ερχόμενη σεζόν να προσφέρουμε κορυφαία φιλοξενία για όλη την οικογένεια, ενισχύοντας τη θετική μας συμβολή στο περιβάλλον και τις κοινότητες όπου δραστηριοποιούμαστε».

Google News ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Διαβάστε ακόμη

Άρθρα κατηγορίας