Μενού Ροή
Υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής η 9η Athens International Τourism EXPO 2022 στο Ζάππειο

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η φετινή διοργάνωση της 9ης Athens International Τourism EXPO 2022 καθώς συγκεντρώνει συμμετοχές από σημαντικούς παράγοντες και φορείς του τουριστικού κλάδου, διευρύνει τις προοπτικές της τουριστικής ανάπτυξης και δίνονται ευκαιρίες για επαγγελματικές επαφές και επιχειρηματικές δραστηριότητες στον τομέα αυτό.

Η τελετή εγκαινίων θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη στις 5 μ.μ. από τον υπουργό Τουρισμού Β. Κικίλια και τον γενικό γραμματέα του ΕΟΤ Δ. Φραγκάκη ενώ χαιρετισμό θα απευθύνει και ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης. Η Έκθεση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του υπουργείου Τουρισμού, του ΕΟΤ, της Περιφέρειας Αττικής και του ΣΕΤΕ ενώ έχει και τη στήριξη του ΕΟΤ.

Ο περιφερειάρχης Γ. Πατούλης σημείωσε σχετικά: «Συμμετέχοντας σε διεθνείς διοργανώσεις και εκθέσεις κύρους, ανάμεσα σε ισχυρούς παράγοντες που διαμορφώνουν το τοπίο της τουριστικής αγοράς, δίνουμε σημαντική τονωτική ένεση στον κλάδο του τουρισμού, που έχει μεγάλο ειδικό βάρος για τη χώρα μας και προβάλλουμε το τουριστικό προϊόν της Αττικής μας. Η ανάπτυξη του τουρισμού, της επιχειρηματικότητας και της οικονομίας αποτελούν πάντα προτεραιότητές μας».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Google News ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Διαβάστε ακόμη

Άρθρα κατηγορίας