Μενού Ροή
Γεμίζει Ιταλούς η ΔΕΠΑ Υποδομών-Ποιο ανώτατο στέλεχος ετοιμάζεται για αναδόμηση

Συνεχίζονται οι καρατομήσεις στις θυγατρικές της ΔΕΠΑ Υποδομών από την νέα ιταλική (Italgas) διοίκηση της εταιρείας υπό την Barbara Morgante.

Μετά την απομάκρυνση του Πιέρρου Χατζηγιάννη απο την ΕΔΑ Αττικής και την υποβάθμιση σε απλό μέλος του Δ.Σ. της ΔΕΔΑ του  Μάριου Τσάκα, ο οποίος αντικαταστάθηκε από την Franscesca Zanninotti, ένα ακόμα ανώτατο στέλεχος σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για μετακίνηση (οι οποίες μπορεί να καταλήξουν ακόμα και σε αποχώρηση του).

Ο επί σειρά ετών επικεφαλής της ΕΔΑ ΘΕΣΣ και τους τελευταίους μήνες και της ΕΔΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Λεωνίδας Μπακούρας βρίσκεται σε διαδικασία αναδόμησης είτε με την παραμονή του σε άλλη θέση είτε ακόμα και με την αποχώρηση του από τον όμιλο καθώς ήδη προαλείφεται για τη θέση του ένα ακόμα χαμηλόβαθμο στέλεχος της μητρικής Italgas.

Οι διαπραγματεύσεις μαθαίνουμε ότι είναι πυρετώδεις.

Υπενθυμίζεται ότι αναπτυξιακό «μπόνους» από την ΔΕΠΑ Υποδομών παρουσίασαν τα αποτελέσματα του μητρικού ομίλου Italgas για το 2022 που δημοσιοποιήθηκαν αρχές Μαρτίου και ήταν ανώτερα των προσδοκιών, με την εταιρεία να καταγράφει ένα αξιοσημείωτο σερί 24 τριμήνων συνεχούς ανόδου των μεγεθών της. Η ΔΕΠΑ Υποδομών συνεισέφερε περί τα 51,4 εκατ. ευρώ στον κύκλο εργασιών της Italgas που ανήλθε στο 1,5 δις. ευρώ, με ετήσια αύξηση 12,1%, ενώ από πλευράς προσαρμοσμένων κερδών προ φόρων και τόκων (EBIT) συνεισέφερε 21 εκατ. ευρώ στα συνολικά ΕΒΙΤ της Italgss που ανήλθαν στα 622,8 εκατ. ευρώ, με ετήσια αύξηση της τάξης του 7%.

Google News ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Διαβάστε ακόμη

Άρθρα κατηγορίας