Μενού Ροή
Έλον Μασκ: Έχει πουλήσει πάνω από 15 δισ. δολάρια σε μετοχές της Tesla μέχρι σήμερα

Ο Έλον Μάσκ πούλησε και άλλες μετοχές της Tesla την Τετάρτη ανεβάζοντας τη συνολική αξία των μετοχών που έχει πουλήσει σε περισσότερα από 15 δισ. δολάρια από τότε που ο δισεκατομμυριούχος ξεκίνησε τον περασμένο μήνα μια σειρά τέτοιων συναλλαγών, όπως αναφέρει η Wall Street Journal.

O Μασκ άσκησε περισσότερα από 2,1 εκατομμύρια δικαιώματα προαίρεσης αγοράς μετοχών (options) της Tesla, σύμφωνα με έγγραφα που κατατέθηκαν αργά την Τετάρτη. Ο Μασκ πούλησε περισσότερες από 934.000 από τις μετοχές της Tesla, αξίας περίπου 928,6 εκατ. δολαρίων, για να καλύψει παρακρατήσεις φόρων, σύμφωνα με τα έγγραφα.

Οι τελευταίες συναλλαγές αποτελούν μέρος ενός σχεδίου που ο Μασκ έθεσε στις 14 Σεπτεμβρίου για την άσκηση δικαιωμάτων προαίρεσης και την πώληση μετοχών. Τα δικαιώματα προαίρεσης που άσκησε αποτελούν μέρος μιας δόσης περίπου 23 εκατ. κατοχυρωμένων δικαιωμάτων που θα λήξουν τον Αύγουστο του 2022. Έχει ασκήσει περίπου 21,3 εκατομμύρια από αυτά.

Ο Μασκ δήλωσε την Τετάρτη στο Twitter πριν από τη δημοσιοποίηση των αρχείων: "Έχει απομείνει ακόμα μικρό μέρος από το μερίδιο, αλλά σχεδόν τελείωσα".

Google News ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Διαβάστε ακόμη

Άρθρα κατηγορίας