Μενού Ροή
Εξαντλήθηκαν σε λίγα λεπτά τα vouchers για την τέταρτη φάση του North Evia - Samos Pass

Για άλλη μια φορά οι δικαιούχοι των vouchers για το North Evia - Samos Pass έσπευσαν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους με αποτέλεσμα η πλατφόρμα να ανοίξει στις 12 το μεσημέρι και λίγα λεπτά μετά να συμπληρωθεί ο αριθμός αιτήσεων της τέταρτης φάσης, αφού τα διαθέσιμα vouchers εξαντλήθηκαν αμέσως. Συγκεκριμένα aaΟκτώβριος 2022), λόγω συμπλήρωσης του αριθμού των διαθέσιμων καρτών».

Να υπενθυμίσουμε ότι μοιράστηκαν σε σχεδόν λίγα λεπτά 2.679 κάρτες των 150 ευρώ για Βόρεια Εύβοια και 1.170 των 300 ευρώ για Σάμο. Να αναφέρουμε ότι οι άυλες ψηφιακές χρεωστικές κάρτες θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για το διάστημα έως και 31-10-2022 για δαπάνες διαμονής, εστίασης και τοπικών μεταφορών στις εν λόγω περιοχές. Πάντως, τα μέχρι στιγμής στοιχεία, κατά τις τρεις πρώτες φάσεις του North Evia - Samos Pass έχουν διατεθεί αθροιστικά περισσότερα από 4,06 εκατ. ευρώ. Συγκεκριμένα:

• για τη Βόρεια Εύβοια έχουν αποθηκευτεί 17.348 κάρτες στα ψηφιακά πορτοφόλια των δικαιούχων και 14.408 έχουν χρεωθεί τουλάχιστον μία συναλλαγή

• για τη Σάμο έχουν προστεθεί 8.954 κάρτες στα ψηφιακά πορτοφόλια των δικαιούχων και 7.939 εξ αυτών έχουν χρεωθεί τουλάχιστον μία συναλλαγή.

Υπενθυμίζεται ότι η δράση έχει συνολικό προϋπολογισμό 6 εκατ. ευρώ και μέσω αυτής περίπου 32.000 δικαιούχοι θα μπορούν να εκδώσουν μια άυλη ψηφιακή χρεωστική κάρτα ως κίνητρο για να επισκεφτούν τις δύο περιοχές, τονώνοντας τον τοπικό τουρισμό.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Google News ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Διαβάστε ακόμη

Άρθρα κατηγορίας