Μενού Ροή
motor oil fotia
Φωτιά στις εγκαταστάσεις της Motor Oil (Video) - Μήνυμα 112 για να απομακρυνθούν οι κάτοικοι

Συναγερμός έχει σημάνει στην Πυροσβεστική καθώς έχει ξεσπάσει φωτιά στις εγκαταστάσεις της Motor Oil στους Αγίους Θεοδώρους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η φωτιά καίει εντός των παλαιών εγκαταστάσεων και συγκεκριμένα σε σωληνώσεις ενώ κατά τις πρώτες εκτιμήσεις, προκλήθηκε πιθανόν από έκρηξη κατά τη διάρκεια εργασιών (διαδικασία shut down), στο πλαίσιο της οποίας ο καθαρισμός πραγματοποιείται από τεχνίτες που εισέρχονται μέσα στη δεξαμενή.

Στο σημείο που έχει ξεσπάσει η φωτιά στις εγκαταστάσεις της Motor Oil έχουν σπεύσει 35 πυροσβέστες με 11 οχήματα ενώ συνεχώς οι δυνάμεις της αστυνομίας ενισχύονται. Σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές έχουν ακουστεί εκρήξεις και πυκνοί καπνοί έχουν καλύψει την περιοχή.

Σύμφωνα με το loutrakiblog οι τραυματίες από την φωτιά που προκλήθηκε από έκρηξη στο παλιό διυλιστήριο της Motor Oil είναι τρεις.

Δύο νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Κορίνθου, χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή τους.Ο τρίτος νοσηλεύεται στο Θριάσιο επίσης χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.

 

 

Πριν από λίγη ώρα εστάλη μήνυμα από το 112, καλώντας τους πολίτες να απομακρυνθούν από το σημείο.

Κλειστή η παλαιά Εθνική οδός Αθηνών-Κορίνθου, καθυστερήσεις στα τρένα


Με εντολή της πυροσβεστικής και του ΟΣΕ, η αμαξοστοιχία 1324 παραμένει στον σταθμό της Κινέτας και η αμαξοστοιχία 1327 παραμένει στον σταθμό της Κορίνθου, εξαιτίας της πυρκαγιάς. Αναμένονται καθυστερήσεις και πιθανές ακυρώσεις δρομολογίων.

Εξάλλου, λόγω της πυρκαγιάς έχει διακοπεί και στα δύο ρεύματα η κυκλοφορία στην παλαιά Εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου από το ύψος του κόμβου των Αγίων Θεοδώρων έως το ύψος των διοδίων Καλαμακίου.

 

 

Google News ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Διαβάστε ακόμη

Άρθρα κατηγορίας