Μενού Ροή
gaslog
Τα πλοία μεταφοράς LNG της GasLog κυκλοφόρησαν στη Νότια Κορέα

Η νοτιοκορεατική Hanwha Ocean, γνωστή στο παρελθόν ως DSME, κυκλοφορεί δύο πλοία μεταφοράς υγροποιημένου φυσικού αερίου (LNG) που κατασκευάζει για την ελληνική GasLog.  

Η GasLog ανακοίνωσε μέσω ανάρτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι η εκδήλωση του HN2532, που θα ονομάζεται GasLog Italy, και του HN2533, που θα ονομάζεται Marvel Phoenix, πραγματοποιήθηκε στο Hanwha Ocean στο Geoje. Τα πλοία έχουν προγραμματιστεί να παραδοθούν τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο του 2024 αντίστοιχα, δήλωσε η ναυτιλιακή εταιρεία .

Η GasLog υπό την ηγεσία του Πίτερ Λιβανού παρήγγειλε  αυτά τα πλοία και δύο άλλα πλοία μεταφοράς LNG 174.000 cbm στο Hanwha Ocean τον Δεκέμβριο του 2021. Η Hanwha Ocean  ξεκίνησε την κατασκευή  του πρώτου μεταφορέα LNG αυτής της παρτίδας, της GasLog Italy, τον Μάρτιο του περασμένου έτους και τοποθέτησε την καρίνα τον Σεπτέμβριο .

Αυτό το πλοίο θα ναυλωθεί σε μια «πολυεθνική εταιρεία πετρελαίου και φυσικού αερίου» για μια περίοδο επτά ετών και ξεκινώντας από την παράδοση του πλοίου, είπε προηγουμένως η GasLog.

Το δεύτερο σκάφος, η Hanwha Ocean  ξεκίνησε να το  κατασκευάζει τον Απρίλιο του περασμένου έτους. Η GasLog ναύλωσε αυτό το μεταφορέα LNG στην ιαπωνική Mitsui για περίοδο εννέα ετών.

Τα δύο τελευταία πλοία μεταφοράς LNG αυτής της παρτίδας, που έχουν προγραμματιστεί να παραδοθούν το δεύτερο εξάμηνο του 2025, θα εξυπηρετήσουν το Woodside της Αυστραλίας στο πλαίσιο συμφωνιών ναύλωσης. Τα πλοία  διαθέτουν επίσης σύστημα δέσμευσης και αποθήκευσης άνθρακα .
Google News ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Διαβάστε ακόμη

Άρθρα κατηγορίας