Μενού Ροή
Ποιες περιοχές σε όλη την Ελλάδα παραμένουν χωρίς ρεύμα (αναλυτικά στοιχεία)

Σε δεκάδες περιοχές της Αττικής, της Πελοποννήσου, της Εύβοιας και των νησιών, εντοπίζονται αυτήν την ώρα οι διακοπές στην ηλεκτροδότηση, η πλειονότητα των οποίων οφείλονται σε σε ζημιές στο Δίκτυο από τις καταστροφικές πυρκαγιές.

Όλος ο μηχανισμός του ΔΕΔΔΗΕ και του ΑΔΜΗΕ παραμένει σε κατάσταση επιφυλακής και έτοιμος να εφαρμόσει σταδιακά, και εφόσον απαιτηθεί, τα εναλλακτικά σενάρια για την αποφυγή γενικευμένου μπλακ άουτ και τον περιορισμό των επιπτώσεων στους καταναλωτές. Προς το παρόν οι οικισμοί στους οποίους έχει διακοπεί η ηλεκτροδότηση στην Αττική είναι: Ιπποκράτειος πολιτεία, τμήμα της Μαλακάσας, τμήμα των Αφιδνών, τμήμα στο Πολυδένδρι, αντλιοστάσιο Κρυονερίου και βασιλικά κτήματα Τατοΐου.

Στην Εύβοια:

Μαντούδι/Αγ.'Αννα, Κεχριές, Λίμνη, Δάφνη, Μουρτιάς, Σηπιάδα, Χρόνια.

Στην Πελοπόννησο:

Ηλεία-χωριάΧελιδόνι, Κρυονέρι, Νεράιδα, Πουρνάρι, Καυκανια, Λασδικα, Πευκαι, ΛάλαΜεσσηνία :Δασοχώρι, Αγία Θεοδώρα, Βράχος, Άνω Μέλπεια, Αγιος Αθανάσιος, Μοναστηράκι, Αγιοι Θεόδωροι, ΚαρνάσιΜάνη (Π.Σπάρτη) από χθεσινή αναζωπύρωση εκτός: Σιδηρόκαστρο , Μυρσίνη, Λυγερά, Κονάκια, ΠολυάραβοςΦωκίδα (Π. Αγρινίου): Ελαία, Καλλιθέα, Δαφνοχώρι

Νησιά:

ΛέροςΣτην Κω εκ περιτροπής διακοπές
Google News ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Διαβάστε ακόμη

Άρθρα κατηγορίας