Μενού Ροή
Eurobank Equities: Στα 17 ευρώ η τιμή στόχος για τη Motor Oil

Στα 17 από 15,7 ευρώ, νέα υψηλότερη τιμή-στόχο για τη μετοχή της Motor Oil,  δίνει η Eurobank Equities σε έκθεσή της, στην οποία διατηρεί τη σύσταση "buy" για τη μετοχή.

Ειδικότερα, η χρηματιστηριακή επισημαίνει ότι μετά το άνευ προηγουμένου σοκ στην παγκόσμια ζήτηση αργού το 2020 (με το ξέσπασμα της πανδημίας) ο κλάδος βλέπει πλέον απότομη αύξηση της ζήτησης για τα προϊόντα του την ώρα που τα αποθέματα πετρελαίου συνεχίζουν να μειώνονται, κάτι που έχει δημιουργήσει το πλαίσιο για την ανάκαμψη των περιθωρίων διύλισης.

Η χρηματιστηριακή ανεβάζει την τιμή-στόχο στα 17 ευρώ, αναμένοντας ότι η μετοχή θα εμφανίσει απόδοση 16,5% από τα τρέχοντα επίπεδα στο ταμπλό. Επιπλέον, σε συνδυασμό με την εκτιμώμενη μερισματική απόδοση 4,2% η συνολική απόδοση εκτιμάται ότι θα φτάσει το 20,7%.

Η Eurobank Equities σημειώνει ότι η αποτίμηση δεν συμπεριλαμβάνει αξία από την κοινοπραξία της Motοr Oil που σχετίζεται με τη νέα μονάδα  CCGT, η οποία αναμένεται να είναι λειτουργική το 2024. Η εξέλιξη αυτή αναμένεται να ενισχύσει την τιμή-στόχο κατά 6,7%.

Google News ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Διαβάστε ακόμη

Άρθρα κατηγορίας