Μενού Ροή
Πυλώνας μεταφοράς ηλεκτρικού ρεύματος υψηλής τάσης κάτω από τα σύννεφα της καταιγίδας "Eva" στο νομό Τρικάλων.
(ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ/EUROKINISSI)
Κοζάνη: Με γεννήτριες το ορυχείο του Νοτίου Πεδίου

Εκτός λειτουργίας έχει τεθεί η ηλεκτρική παροχή στο περίπου 80% στο ορυχείο του Νοτίου Πεδίου, στο λεκανοπέδιο Κοζάνης-Πτολεμαΐδας, εξαιτίας της φωτιάς πού εκδηλώθηκε στο Κέντρο Υψηλής Τάσης.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την δυσλειτουργία του ορυχείου σε ορισμένα τμήματα, καθώς τέθηκαν σε λειτουργία οι γεννήτριες με τις οποίες λειτουργούν τα περισσότερα συστήματα. Μετά το σβήσιμο της φωτιάς η ΔΕΗ έχει ξεκινήσει τιτάνιο αγώνα έτσι ώστε να αποκατασταθούν οι ζημιές στο πιο σύντομο χρόνο. Η φωτιά εκδηλώθηκε στις 10:30 στο ισόγειο και υπόγειο χορό του διώροφου κτηρίου του Κέντρου Υψηλής Τάσης. Επιτόπου έφτασαν έξι πυροσβεστικά οχήματα με 13 άνδρες από τις Πυροσβεστικές Υπηρεσίες Κοζάνης και Πτολεμαΐδας.

Λόγω των πυκνών καπνών οι πυροσβέστες μπήκαν στο εσωτερικό χώρο με ειδικό εξοπλισμό και έσβησαν τη φωτιά σε περίπου μιάμιση ώρα.

Πηγή: ertnews.gr
Google News ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Διαβάστε ακόμη

Άρθρα κατηγορίας