Μενού Ροή
ΡΑΑΕΥ: Συνάντηση Εργασίας της Περιφερειακής Ένωσης Ρυθμιστών Ενέργειας στην Αθήνα

Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε στις 16 και 17 Οκτωβρίου 2024 μεταξύ των μελών της Επιτροπής Προστασίας Καταναλωτών της Περιφερειακής Ένωσης Ρυθμιστών Ενέργειας (Energy Regulators Regional Association – ERRA) στην Αθήνα στα γραφεία της ελληνικής Ρυθμιστικής Αρχής Αποβλήτων, Ενέργειας και Υδάτων (ΡΑΑΕΥ).

Στη διήμερη συνάντηση συμμετείχαν περισσότερα από 30 μέλη προερχόμενα από 18 Ρυθμιστικές Αρχές κρατών τριών διαφορετικών Ηπείρων (Ασίας-Αφρικής-Ευρώπης).

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν, μεταξύ άλλων, οι τελευταίες εξελίξεις στο ζήτημα της προστασίας των καταναλωτών και, κυρίως, των ευάλωτων καταναλωτών, η ενίσχυση της διαφάνειας στα τιμολόγια λιανικής αγοράς, οι νέες διαδικτυακές υπηρεσίες εξυπηρέτησης καταναλωτών και το ρυθμιστικό πλαίσιο για τη δυναμική τιμολόγηση που βρίσκεται υπό δημιουργία και στην Ελλάδα.

Χαιρετισμούς απηύθυναν  ο Αντιπρόεδρος της ΡΑΑΕΥ, Προεδρεύων του Κλάδου Ενέργειας, Δημήτρης Φούρλαρης και ο Πρόεδρος της ομάδας εργασίας της ERRA - Επικεφαλής του Τμήματος Ενέργειας και Υποδομών της Αρχής Ανταγωνισμού της Εσθονίας (ECA), Μάργκους Κασεπάλου.

Google News ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Διαβάστε ακόμη

Άρθρα κατηγορίας