Μενού Ροή
Δ. Μακεδονία
Δ. Μακεδονία: Ενημέρωση για τις ενισχύσεις επιχειρήσεων μέσω του προγράμματος Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης

Ενημερωτικές εκδηλώσεις σε οχτώ πόλεις για τις δράσεις κρατικών ενισχύσεων προώθησης της Επιχειρηματικότητας του Προγράμματος Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης 2021-2027 διοργανώνουν η Διαχειριστική Αρχή του Προγράμματος «Δίκαιη Αναπτυξιακή Μετάβαση» 2021- 2027 (ΔΑ ΕΣΠΑ-ΔΑΜ), ο Ενδιάμεσος Φορέας των Επιχειρησιακών Προγραμμάτων Ανταγωνιστικότητας και Επιχειρηματικότητας (ΕΦΕΠΑΕ) και η Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα.

Κεντρικό θέμα των εκδηλώσεων είναι οι προκηρύξεις Δράσεων Κρατικών Ενισχύσεων προώθησης της Επιχειρηματικότητας, στις περιοχές Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης.

Κατά τη διάρκεια των ενημερωτικών εκδηλώσεων θα γίνει αναλυτική παρουσίαση των Δράσεων και θα ακολουθήσει συζήτηση, με στόχο να απαντηθούν ερωτήματα των συμμετεχόντων και να δοθούν διευκρινίσεις όπου απαιτείται.

Σήμερα Τρίτη 20/02, θα πραγματοποιηθούν οι ενημερώσεις στην Καστοριά, στον χώρο του Ενυδρείου από τις 14:30 έως τις 17:30 και στη Φλώρινα, στην  Αίθουσα του Επιμελητηρίου, από τις 19:30 έως τις 22:00.

Αύριο Τετάρτη 21/02, θα πραγματοποιηθούν στα Γρεβενά, στην  Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, από τις 14:30 έως τις 17:30 και στην Κοζάνη, στην Αίθουσα του Κοβεντάρειου, από τις 19:00-21:30.

Πηγή: ΕΡΤ

Google News ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Διαβάστε ακόμη

Άρθρα κατηγορίας